Antigua & Barbuda Breaking News Baham Ngabobol Warta Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Curacao Ngabobol Warta Grénada megatkeun News Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia piknik News Kawat Wisata

Yayasan Sendal: Ngadamel Béda ageung di Bahama

Gambar kahadean tina Yayasan Sendal
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Yayasan Sendal komitmen pikeun ngajaga lingkungan, ngawangun komunitas anu langkung kuat sareng séhat, sareng ngadukung pendidikan dina sadaya tujuan anu aya sipat Sendal sareng Pantai. Ti Antigua & Barbuda ka Barbados, ti Curacao ka Grénada, ti Jamaika ka Saint Lucia, jeung ka Bahama, Sendal enriches kahirupan masarakat pulo Karibia ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

keur sendal, harepan mereun leuwih ti hiji filsafat; éta panggero pikeun aksi. Éta ngeunaan ngalengkepan jalma-jalma di Karibia kalayan kapercayaan, pemberdayaan, sareng minuhan, bari nyayogikeun komunitas solusi anu sustainable pikeun masalah anu aranjeunna hadapi unggal dinten. Sabalikna, Yayasan diilhami unggal dinten ku kateguhan masarakat, kréatipitasna, sareng kateguhan pikeun ngahontal kahirupan anu langkung saé. Ganjaran anu teu kaukur pikeun Yayasan Sendal mangrupikeun kamajuan sareng kasuksésan programna sareng ahli waris.

Ieu naon anu dilakukeun ku Sendal di Bahama.

Hurricane Relief

Yayasan Sendal parantos komitmen ka sakumna daérah Karibia pikeun ngaréspon langsung kana kaayaan darurat nasional anu disababkeun ku bencana alam. Yayasan lobi pangrojong ti sémah Resort, mitra dagang, agén perjalanan, suppliers, jeung organisasi séjén pikeun mawa relief ka komunitas kapangaruhan ku musibah.

Bahama parantos ngalaman karusakan parah salami mangtaun-taun salaku akibat tina angin topan. Dina 2015, Kategori 4 Hurricane Joaquin darat darat di Long Island ngabalukarkeun karuksakan signifikan. Yayasan Sendal ngagagas kampanye éksténsif di sakumna perusahaan di sadaya harta sareng markas perusahaan pikeun ngabantosan usaha pamulihan kapuloan.

Salajengna, Yayasan ngalereskeun sareng ngalengkepan Cancer Society Scrub Hill Long Island, Long Island Resource Center, ngalangkungan kerjasama sareng Kementrian Atikan sareng Klub Persahabatan Ladies of Long Island.

Dina 2016, Hurricane Matthew rampaged kapuloan Bahama. Yayasan Sendal ngagerakkeun réspon langsung pikeun ngabantosan nyepetkeun prosés mulangkeun normalitas kana operasi kapuloan. Imah manula pulih di Bains Town sareng distribusi generator, terpal, tuangeun, sareng cai di Grand Bahama, Andros, sareng Nassau.

Konservasi Conch

Yayasan Sendal gawé bareng sareng Amanah Nasional Bahama pikeun kampanye Konservasi Conch sabab perikanan conch penting sacara budaya sareng ékonomis pikeun Bahama. Kampanye "conchservation" mantuan pikeun ngamajukeun prakték fishing sustainable sarta suksés dina ngaronjatkeun kasadaran ngeunaan industri conch.

Télévisi jeung radio PSAs dihasilkeun pikeun tujuan atikan di komunitas désa sarta placemats tinimbangan-themed disimpen dina gancang-dahareun jeung réstoran lokal salaku bagian tina usaha lobi rojongan tur ngaronjatkeun pangaweruh kampanye jeung tujuan na.

Numpak pikeun Nyalametkeun Wetlands

Ngaliwatan atikan ékspérimén, Yayasan Sendal parantos nyangking langkung ti 3,000 mahasiswa di Bahama dina perjalanan sawah-naék kapal ka bakau pikeun ngadidik aranjeunna pentingna lahan baseuh pikeun ékosistem. Kompetisi poster pikeun siswa anu milu ogé diayakeun pikeun ngamungkinkeun para siswa nunjukkeun naon anu aranjeunna pelajari tina perjalanan lapangan.

Sakola primér Gambier

Kusabab 2010, Sakola Dasar Gambier, kalayan populasi 105 budak lalaki sareng awéwé umur antara 6 sareng 11, parantos janten sakola angkat ti Yayasan Sendal. Yayasan parantos aktip aub dina pamekaran murid, staf, sareng fasilitas sakola salami mangtaun-taun kalebet sumbangan suplai sakola, bimbingan sareng program literasi pikeun budak lalaki, beberesih dental pikeun murid, sareng ngayakeun pesta Natal sareng cocooan taunan. distribusi.

Rokers Point primér

Rokers Point Primary School mangrupikeun sakola anu diadopsi tina Yayasan Sendal saprak 2011. Yayasan éta mangrupikeun bagian integral tina prosés pangembangan sakola pikeun mastikeun kamajuan murid dina sistem pendidikan sareng masarakat anu langkung lega. Salah sahiji proyék utama anu dilakukeun ku Yayasan di Roker's Point Primary nyaéta ngaropea sareng ngahias laboratorium komputer pikeun kapentingan 140 siswa.

Yayasan Sendal mangrupikeun organisasi nirlaba anu diluncurkeun dina Maret 2009 pikeun ngabantosan Sendal Resorts International pikeun ngajantenkeun bédana dina kahirupan masarakat dimana sipat Sendal aya.

#sandalshotels

#sandalsfoundation

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment