Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kabudayaan Industri silaturahmi wartos jelema Balanja kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Tempat wisata AS kalayan biaya parkir anu paling mahal

Tempat wisata AS kalayan biaya parkir anu paling mahal
Tempat wisata AS kalayan biaya parkir anu paling mahal
Ditulis ku Harry Johnson

Parkir di loba atraksi AS bisa ngeureunkeun nepi costing datang leuwih ti ekspektasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika ngarencanakeun jalan-jalan di sakumna nagara urang mikirkeun bénsin, hotél, tuangeun, suvenir…tapi kadang-kadang gampang pikeun mopohokeun biaya kejutan.

Naha anjeun nuju liburan di luar negeri atanapi liburan caket ka bumi, biaya tiasa ningkat gancang. Sateuacan anjeun sadar, anjeun tiasa nyéépkeun ratusan dolar pikeun biaya kejutan sapertos tikét angkutan, mariksa koper, sareng parkir mobil anjeun.

Nyetir di AS mangrupikeun salah sahiji cara anu paling gampang pikeun jalan-jalan sareng jalan-jalan.

Nanging, hargana tiasa langkung seueur tibatan anu anjeun ngarepkeun pikeun parkir di sababaraha atraksi utama Amérika Serikat. 

Para ahli perjalanan parantos ngahijikeun daptar tempat parkir mobil anu paling murah, paling mahal, sareng gratis, nunjukkeun mana tempat wisata anu paling merenah.

Parkir atraksi AS paling mahal

pangkatkakuatan keur narik atiHarga Parkir 
1Metropolitan Museum of Art$50.00
2Aula Faneuil$43.00
3Dermaga Angkatan Laut$42.00
4Universal Studios Hollywood$30.00
4Resort Disneyland$30.00
6Walt Disney Dunya Resort$25.00
7Pusat Getty$20.00
8Santa Monica Beach$18.00
9Anu lega$17.00
9Museum Petersen Automotive$17.00
11La Brea Tar liang$15.00
11Museum Sajarah Pengetahuan Alam Los Angeles County$15.00
11California Élmu Center$15.00
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment