Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria Warta Breaking Moldova wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata

Penerbangan Chisinau anyar ti Bandara Budapest dina Wizz Air

Penerbangan Chisinau anyar ti Bandara Budapest dina Wizz Air
Penerbangan Chisinau anyar ti Bandara Budapest dina Wizz Air
Ditulis ku Harry Johnson

Sambungkeun deui Hungaria ka Moldova pikeun kahiji kalina dina 10 taun, Wizz Air bakal ngamimitian layanan dua kali saminggu ka hub ékonomi jeung bersejarah nagara urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bandara Budapest dinten ayeuna ngumumkeun yén pamawa basis bumi, Wizz Air, bakal ngaluncurkeun 50 nath jalur pikeun beroperasi salila usum panas datang ti gateway Hungaria.

Ngadukung pertumbuhan deui bandara ibukota, pamawa béaya rendah ultra (ULCC) parantos negeskeun yén éta bakal ngamimitian tautan ka Chisinau ti 28 Maret 2022, ningali maskapai nawiskeun caket kana 50,000 korsi mingguan ti Budapest.

Nyambungkeun deui Hungaria ka Moldova pikeun kahiji kalina dina 10 taun, Wizz Air bakal ngamimitian jasa dua kali saminggu ka hub ékonomi sareng bersejarah nagara.

Nyanghareupan euweuh kompetisi dina pasangan bandara, ULCC bakal numbu Budapest ka ibukota Moldova kalawan bentang picturesque sarta wineries kawentar - jadwal hiber on Mondays na Fridays ngajadikeun pikeun datangna sabtu minggu panjang sampurna.

Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest komentar: "Wizz AirPengumuman pikeun ngamimitian jalur anu teu dilayanan ti Budapest mangrupikeun léngkah anu hadé pikeun ngamimitian positip urang ka 2022 pikeun bandara. Ngeusian titik bodas dina peta tujuan urang, khususna nalika urang masih maju tina épék pandémik, mangrupikeun kasaksian kana hubungan solid anu terus-terusan sareng maskapai basis bumi urang, sareng kerja keras anu terus-terusan sadayana di Budapest.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment