Émirat Ngagantungkeun Penerbangan ka Amérika Serikat: Bandara AS teu aman!

Émirat ngahudangkeun deui penerbangan Mauritius, sabab pulau dibuka deui pikeun wisatawan internasional

Émirat ngagolongkeun sababaraha bandara AS anu teu aman ngumumkeun pareum langsung jasa ti Dubai ka 9 gerbang AS.
Kaputusan ieu tiasa gaduh pangaruh bola salju dina puluhan maskapai penerbangan internasional sareng AS.

Alesanna sanés COVID-19 tapi 5G

Emirates, Qatar Airways, Etihad sareng Turkish Airlines mangrupikeun operator anu nyambungkeun utama sareng panumpang transit ti sakumna dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Emirates Airlines anu berbasis di Dubai nyandak léngkah anu wani ngan ukur ngumumkeun pembatalan sadaya penerbangan ti Dubai ka Boston (BOS), Chicago (ORD), Dallas Fort Worth (DFW), Houston (IAH), Miami (MIA), Newark (EWR), Orlando (MCO), San Fransisco (SFO) jeung Seattle (SEA).

Japan Airlines sareng All Nippon Airlines ngadamel pengumuman anu sami ngeunaan ngabatalkeun penerbangan dina pesawat Boeing 777 sareng B787 ti Jepang ka Amérika Serikat.

Alesanna nyaéta peluncuran 5G ku perusahaan Komunikasi AS.

Federal Aviation Administration nyarios Jumaah yén gangguan 5G tiasa ngalambatkeun sistem sapertos dorong ngabalikeun dina Boeing 787s tina najong, ngan ukur nyéépkeun rem pikeun ngalambatkeun pesawat.

Éta "bisa nyegah pesawat eureun di landasan," saur FAA.

Langkung seueur pembatalan penerbangan ka AS tiasa diturutan ku maskapai di handap ieu anu beroperasi B777 atanapi B787

  • Aeroflot
  • Aeromexico
  • Air Kanada
  • Air Cina
  • Air France
  • hawa India
  • Air Selandia Anyar
  • Kabéh Nippon Airlines
  • Air Tahiti Nui
  • American Airlines
  • Asiana Airlines
  • Austria Airlines
  • Biman Bangladés Airlines
  • British Airways
  • Katay Pasifik
  • China Airlines
  • China Eastern Airlines
  • China Kidul Airlines
  • Delta Airlines
  • El Al
  • Ethiopian Airlines
  • Etihad Airways
  • Eva Air
  • Jepang Airlines
  • KLM
  • Koréa Air
  • LAN Chili
  • Loba Polandia Airlines
  • Lufthansa
  • Maskapai internasional Pakistan
  • Filipina Airlines
  • Royal Air Maroc
  • Royal Yordania
  • Qantras Airways
  • Qatar Airways
  • Saudia
  • Singapura Airlines
  • Swiss International Airlines
  • Thailand Airways Internasional
  • TUI Airways
  • Turki Airlines
  • Amérika Airlines
  • Virgin Atlantik

Dina siaran pers ogé dipasang dina ramatloka Emirates éta nyarios:

Kusabab masalah operasional anu aya hubunganana sareng rencana panyebaran jasa jaringan sélulér 5G di AS di bandara-bandara anu tangtu, Emirates bakal ngagantungkeun penerbangan ka tujuan AS di handap ieu ti 19 Januari 2022 dugi ka béwara salajengna: 

Konsumén anu nyekel tikét sareng tujuan akhir ka salah sahiji anu di luhur moal ditampi di tempat asal.

Émirat penerbangan ka New York JFK, Los Angeles (LAX), sareng Washington DC (IAD) terus beroperasi sakumaha anu dijadwalkeun.

Émirat nyarios yén éta damel raket sareng produsén pesawat sareng otoritas anu relevan pikeun ngirangan masalah operasional sareng aranjeunna ngarep-arep neruskeun jasa ka AS pas-gancang.

Gerakna sumping sanaos AT&T sareng Verizon satuju pikeun ngabatesan jasa 5G C-band di sekitar bandara anu dipilih saatos maskapai domestik ngingetkeun yén éta bakal nyababkeun pembatalan penerbangan panumpang sareng kargo.

Federal Aviation Administration parantos ngingetkeun yén pesawat Boeing 787 tiasa nyanghareupan masalah kaamanan dimana jasa Verizon sareng AT&T 5G disebarkeun, mangaruhan langkung ti 135 pesawat di AS sareng 1,010 sanés sadunya.

Bulan kamari, Boeing sareng Airbus naroskeun ka Sekretaris Perhubungan Pete Buttigieg pikeun ngalambatkeun peluncuran 5G sakali deui kusabab masalah, saatos sababaraha telat sateuacanna di Verizon sareng AT&T bakal langsung sareng ékspansi 5G na. Raksasa telekomunikasi meunang kontrak $45.5 milyar sareng $23.41 milyar, masing-masing, dina taun 2021 ti Komisi Komunikasi Federal dina lélang pikeun ngawangun jasa éta.

Peluncuran 5G anu lega masih disetél pikeun Rebo, tapi duanana perusahaan sapuk dinten Salasa pikeun samentawis ngirangan deui jasa-jasana di sabudeureun bandara-bandara anu tangtu saatos pushback.

Amérika Airlines ngingetkeun dina hiji pernyataan saméméhna Salasa yén ngaluncurkeun 5G di sabudeureun bandara "bakal nyababkeun henteu ngan ratusan rébu pembatalan penerbangan sareng gangguan pikeun palanggan di sakuliah industri taun 2022, tapi ogé gantung penerbangan kargo ka lokasi-lokasi ieu, ngabalukarkeun épék ripple négatip. dina ranté suplai anu parantos rapuh."

Moal aya gangguan kana penerbangan di Bandara Internasional Palm Beach kusabab peluncuran 5G - pertarungan antara maskapai sareng operator telepon utama ayeuna direureuhkeun komo nalika dimimitian, PBIA mangrupikeun salah sahiji tina 50 bandara anu bakal ditangtayungan samentawis. ku zona panyangga 5G.

Bandara AS di handap ieu ngumumkeun ngadegna zona panyangga sareng kedah aman sanajan nganggo 5G

  • AUS AUSTIN-BERGSTROM INTL
  • ranjang Laurence G HANSCOM FLD
  • BFI BOEING FLD / Raja County INTL
  • BHM BIRMINGHAM-SHUTTLESWORTH INTL
  • BNA NASHVILLE INTL
  • BUR BOB HAREPAN
  • CAK AKRON-CANTON
  • CLT CHARLOTTE / DOUGLAS INTL
  • DAL DALLAS CINTA FLD
  • DFW Dallas-Fort patut INTL
  • DTW DETROIT METRO Wayne County
  • EFD ELLINGTON
  • EWR NEWARK LIBERTY INTL
  • gajih FRESNO YOSEMITE INTL
  • FLL Fort LAUDERDALE / Hollywood INTL
  • FNT FINT MICHIGAN
  • HOU WILLIAM P HOBI
  • HVN NEW Haven
  • IAH George Bush INTCNTL / HOUSTON
  • IND INDIANAPOLIS INTL
  • ISP PULAU PANJANG MAC ARTHUR
  • JFK JOHN F KENNEDY INTL
  • LAS HARRY REID INTL
  • LAX LOS ANGELES INTL
  • LGA LAGUARDIA
  • LGB PANJANG PANJANG (DAUGHERTY FLD)
  • MCI Kansas Kota INTL
  • MCO ORLANDO INTL
  • MDT HARRISBURG INTL
  • MDW Chicago MIDWAY INTL
  • MFE MCALLEN INTL
  • MIA MIAMI INTL
  • MSP MINNEAPOLIS-ST Paul INTL / WOLD-CHAMBERLAIN
  • ONT ONTARIO INTL
  • ORD Chicago O'HARE INTL
  • PAE SNOHOMISH COUNTY (PAINE FLD)
  • PBI Palm Beach INTL
  • PHL PHILADELPHIA INTL
  • PHX PHOENIX SKY HARBOUR INTL
  • PIE ST PETE-CLEARWATER INTL
  • PIT PITTSBURGH INTL
  • RDU RALEIGH-DURHAM INTL
  • ROC FREDERICK DOUGLASS / GREATER ROCHESTER INTL
  • SEATTLE-TACOMA INTL
  • SFO SAN FRANCISCO INTL
  • SJC NORMAN Y MINETA SAN JOSE INTL
  • Bandara sareng panyangga 5G
  • SNA JOHN Wayne / jeruk County
  • STL ST LOUIS LAMBERT INTL
  • SYR SYRACUSE HANCOCK INTL
  • TEB TETERBORO
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN