35 usaha disatujuan pikeun revamped Guam Aman Travels Program Perangko

guam-fir
gambar kahadean tina Guam datang Biro

Biro Pengunjung Guam (GVB), migawé bareng kalayan Asosiasi Hotel & Réstoran Guam (GHRA), ngumumkeun yén 35 usaha parantos disatujuan pikeun program Perangko Guam Aman anu nembé dirombak.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Perangko Safe Travels diciptakeun ku World Travel & Tourism Council (WTTC) salaku cap kaamanan sareng kabersihan global anu munggaran di dunya. Cap ngamungkinkeun para wisatawan pikeun mikawanoh tujuan di sakumna dunya anu parantos ngadopsi protokol standarisasi global kaséhatan sareng kabersihan. Inisiatif Safe Travels ditarima sacara global sareng nimbulkeun tingkat kapercayaan dina perdagangan pariwisata sareng sémah internasional.

GVB boga fungsi minangka organisasi resmi pikeun ngajengkeun palaksanaan protokol ieu di Guam sarta ngaluarkeun cap Aman Travels ka usaha lokal. Versi munggaran program éta diluncurkeun dina 2021.

"Kami parantos nyéépkeun program Safe Travels Stamp pikeun nyangking pendekatan global anu langkung saé pikeun prakték kaséhatan sareng kaamanan panganyarna di Guam nalika urang diajar hirup sareng COVID," saur Wakil Présidén GVB Dr Gerry Perez. "Kami hatur nuhun ka sadaya usaha proaktif anu parantos janji pikeun ngadukung standar prakték kabersihan anu paling luhur sareng kami ngarepkeun ngumumkeun langkung seueur usaha anu bakal disatujuan ku program ieu."

WTTC ngarayakeun akhir taun 2020 kalayan tujuan 200 na Safe Travels

Ngalamar bisnis anu disatujuan anu parantos dikaluarkeun sertipikat kalebet Min's Lounge, Guam Ocean Park, APRA Dive & Marine Sports, Guam Reef Hotel, Jeff's Pirates Cove, Dulce Nombre de Maria Cathedral-Basilica, The Tsubaki Tower, Micronésian Divers Association, The Westin Resort. Guam, National Association of State Boards of Accountancy, Sheraton Laguna Guam Resort, Excellent Driving School LLC, LYT Restaurant and Bar, Veterans of Foreign Wars Post 1509, Capricciosa, Tony Roma's, Pacific Islands Club Guam, Onward Beach Resort, Country Club of the Rental Mobil Pasifik, Hertz & Dollar, Outback Steakhouse Guam, Bandara Tentekomai, Dapur Tenten, Fish Eye Marine Park, Papa John's Guam, Valley of the Latte, Pacific Island Holidays LLC, PMT GUAM, TGIFRIDAYS Guam, California Pizza Dapur, Beachin' Shrimp , Pika's Cafe, Little Pika's, Ban Thai, sareng Eat Street Grill.
Usaha anu disatujuan ogé ditampilkeun dina situs konsumen GVB, visitguam.com dina basa Inggris, Jepang, Korea, jeung Cina. Sertipikat Safe Travels Stamp valid dugi ka 31 Désémber 2022.

Program éta gratis sareng sayogi pikeun sadaya usaha anu layak di Guam anu ngalaksanakeun protokol kaséhatan sareng kabersihan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep sareng panawaran klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN