Hayu urang ngarepkeun COVID-19 tetep: Wellness 4 Humanity

Wellness 4 Humany mangrupikeun salah sahiji tina seueur perusahaan anu ngahasilkeun artos ageung kusabab pandémik.

Naha adil pikeun nganggap perusahaan sapertos Pfizer, Moderna sareng Wellness 4 Humanity hoyong COVID-19 tetep.

Tapi anjeun tiasa nyalahkeun aranjeunna?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kasihatan 4 Kamanusaan nyatakeun dina situs wébna: "Kami ngartos yén sadayana ngagaduhan kabutuhan tés anu béda. Concierge kaséhatan anjeun bakal nyaluyukeun solusi anu unik pikeun anjeun. Prioritas kami nyaéta ngajaga tempat kerja anjeun, acara perusahaan, sareng rapat komunitas aman. ”

Klién Wellness 4 Kamanusaan kalebet Klub Baskét Atlanta Haws, Paramount, Sony, Orangetheory, IHG atawa Ritz Carlton Hotél Cancun.

Lokasina di salah sahiji puseur balanja luhur America urang, éta Pusat Moana Ala Moana di Honolulu, wellness 4 Kamanusaan sarta Studi nyadiakeun layanan paménta tinggi perlu duit gede. Aranjeunna nyayogikeun jasa anu kedah disayogikeun ku sistem kaséhatan masarakat gratis. Aranjeunna nyayogikeun palayanan anu lambat, sabab sistem Kaséhatan AS kaleuleuwihi.

Kasejahteraan 4 Kamanusaan léngkah-léngkah dimana sistem kaséhatan masarakat gagal jalma-jalma anu mampuh mayar tingkat prima.

Nguji COVID-19

Nalika tés COVID di Nagara Uni Éropa sayogi gratis, atanapi ampir gratis; bari tés anu sadia di paling nagara Éropa langsung tur madhab, di Hawaii jeung sesa Amérika Serikat jam garis panjang sarta waktu processing panjang ngajadikeun tesing teu ukur aman, teu epektip tapi mindeng teu mungkin.

Ti Jerman ka Yunani tempat tés sayogi di kalolobaan apoték. Puseur tés decicated aya dimana-mana. Tés gratis pikeun warga atanapi ampir teu aya biaya pikeun sadayana.

Di Jerman tés COVID-19 diperyogikeun pikeun asup ka réstoran sareng toko sanaos divaksinasi pinuh. Ieu henteu masalah, sabab tés téh instan sarta sadia di mana waé. Upami pangaturan sapertos kitu dimimitian di Amérika Serikat, sadaya réstoran sareng toko sésana moal salamet.

Di Amérika Serikat tés gratis mangrupikeun masalah anu ageung, peryogi sababaraha jam sareng henteu langsung sayogi. Ieu dimana Wellness 4 Humanity sareng seueur perusahaan anu sami ngaléngkah.

Tes bumi boro sayogi di Amérika Serikat, sedengkeun unggal apoték di Éropa ngagaduhan seueur gratis atanapi kirang ti 10 Euro.

Di Honolulu Wellness 4 Humanity, perusahaan swasta pikeun kauntungan nawiskeun jasa tés anu mahal, henteu mampu ku seueur anu tiasa nyebarkeun virus dina jumlah catetan tanpa terang.

Di Wellness 4 Humanity, Uji Antibodi Rapid hargana $69 kalayan hasil dina 10 menit, atanapi Uji Antigen Rapid kalayan hasil dina 15 menit kanggo $129. Tes PCR tiasa hargana dugi ka $299 sareng hasilna tiasa nyandak sababaraha dinten.

Nguji mangrupikeun artos anu ageung, sareng Wellness 4 Humanity ngadamel kauntungan anu ageung sareng resep ngalayanan umat manusa, salami aranjeunna gaduh artos pikeun mayar éta.

Teu kitu gancang.!

A klien wareg dipasang dina ramatloka Kamanusaan sarta Studi: Pangalaman hébat. Kuring asup sareng kaluar dina 10 menit sareng nampi hasil dina 12 jam. jasa Kelas munggaran!

Kasejahteraan 4 Kamanusaan sareng seueur perusahaan tés sanés di Amérika Serikat henteu nyalahkeun, tapi CDC sareng pamaréntahan.

Nguji henteu kedah janten hak istimewa pikeun jalma jegud. Upami ieu pasualan COVID-19 bakal aya salami lami. Hanjakalna ogé jalma anu teu boga panghasilan luhur bisa mawa jeung nyebarkeun virus.

eTurboNews ngahontal sababaraha pajabat kapilih. Ampir kabéh pajabat teu sadia pikeun nelepon telepon, tapi bakal ngabales ku surat template nice dina mail nu dituturkeun ku pernah stopping requests pikeun sumbangan.

Teu asa-asa?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN