Emirates, Air India, Japan Airlines sareng All Nippon Airways ngabatalkeun penerbangan ka AS

Emirates, Air India, Japan Airlines sareng All Nippon Airways ngabatalkeun penerbangan ka AS
Emirates, Air India, Japan Airlines sareng All Nippon Airways ngabatalkeun penerbangan ka AS
Ditulis ku Harry Johnson

AT&T sareng Verizon nolak peluncuran jasa 5G Rebo caket sababaraha bandara, tapi henteu sadayana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Air India, All Nippon Airways, Émirat sareng Japan Airlines parantos ngagantungkeun penerbangan ka New York, New Jersey, San Fransisco, Los Angeles, Chicago, Houston, sareng Seattle saatos nyatakeun prihatin serius ngeunaan panyebaran 5G caket bandara di Amérika Serikat.

Air India ngumumkeun yén éta moal deui ngoperasikeun penerbangan dinten salajengna ka Bandara Internasional John F. Kennedy New York, Bandara Internasional San Fransisco, Bandara Internasional O'Hare Chicago, sareng Bandara Internasional Newark Liberty New Jersey "kusabab panyebaran komunikasi 5G. di AS.”

Émirat ogé ngabatalkeun penerbangan ka sahenteuna salapan kota AS, deui "kusabab masalah operasional anu aya hubunganana sareng rencana panyebaran jasa jaringan sélulér 5G di AS"

Japan Airlines (JAL) sareng All Nippon Airways (ANA) ngabatalkeun sahenteuna 13 penerbangan AS.

Airlines jeung AS Administrasi Penerbangan Federal (FAA) saméméhna sababaraha kali nyoarakeun kasalempang C-band 5G anu berpotensi ngaganggu instrumen pesawat, nyaéta radio altimeter.

Sajauh ieu, awak penerbangan AS ngabersihkeun kirang ti satengah tina armada komérsial bangsa pikeun badarat visibilitas rendah di bandara anu berpotensi kapangaruhan ku gangguan 5G. Maskapai penerbangan internasional ogé parah kapangaruhan, sareng All Nippon Airways nyarios yén bari pesawat Boeing 787 na tiasa beroperasi dina pedoman énggal, 777 henteu tiasa.

Salaku réspon kana kasalempang, AT&T sareng Verizon ditunda Rebo peluncuran jasa 5G caket sababaraha bandara, tapi henteu sadayana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment

eTurboNews | eTN