Flyers Rights ngagugat FAA pikeun ngaleutikan korsi maskapai

Flyers Rights ngagugat FAA pikeun ngaleutikan korsi maskapai
Flyers Rights ngagugat FAA pikeun ngaleutikan korsi maskapai
Ditulis ku Harry Johnson

Nyusut ukuran korsi gandeng jeung ngaronjatna ukuran panumpang bisa pasang aksi kaamanan sarta kaséhatan resiko, kaasup keur evacuations darurat, nurutkeun FlyersRights.org sarta ahli kaséhatan sarta kaamanan séjén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

FlyersRights.org, organisasi hak panumpang maskapai panggedéna, parantos ngajukeun petisi di Pangadilan Banding AS pikeun Sirkuit DC pikeun mesen Administrasi Penerbangan Federal (FAA) ngaluarkeun standar ukuran korsi maskapai minimum. Deadline statutory pikeun aksi FAA diliwatan leuwih ti dua taun ka pengker; kumaha oge, FAA teu malah dimimitian rulemaking diperlukeun ieu. 

ayeuna teh FAA teu boga standar pikeun kamar leg minimum (pitch korsi) atawa lebar korsi on Airlines. Nyusut ukuran korsi gandeng jeung ngaronjatna ukuran panumpang bisa ngakibatkeun resiko kaamanan sarta kaséhatan, kaasup pikeun évakuasi darurat, nurutkeun FlyersRights.org jeung ahli kaséhatan sarta kaamanan séjén. Dinas Perhubungan Kantor Inspektur Jenderal (DOT OIG) nyebarkeun laporan dina Séptémber 2020 anu ngajelaskeun seueur masalah sareng kawijakan évakuasi darurat FAA. 

Dina 2017, DC Circuit Court of Appeals sapuk sareng FlyersRights.org sareng maréntahkeun FAA pikeun masihan alesan sareng bukti pikeun nolak petisi pembuatan aturan FlyersRights.org 2015. Leuwih ti sataun sanggeus kaputusan pangadilan ieu, FAA nyadiakeun panolakan kadua na petisi pembuatan aturan. Nanging, laporan 2020 DOT OIG parantos nyimpulkeun yén inpormasi anu didasarkeun ku FAA dina panolakan 2018 éta palsu sareng henteu akurat. 

FlyersRights.org Présidén Paul Hudson mairan, "Dina sababaraha waktos, cekap cekap. The FAA geus tilu taun ka alamat masalah kaamanan penting ieu. Sakumaha anu urang tingali ku sertifikasi kaamanan, khususna sareng Boeing 737 MAX, FAA milih pikeun terus bertindak salaku agénsi batu nisan, ngan ukur ngalakukeun saatos kacilakaan fatal. 

FlyersRights.org diwakilan dina gugatan ayeuna ku Public Warga Litigation Grup, USCA Case # 22-1004.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN