A hareup anyar United Airlines shaping

A hareup anyar United Airlines shaping
A hareup anyar United Airlines shaping
Ditulis ku Harry Johnson

United Airlines ngamimitian taun 2022 kalayan jadwal diskalakeun, ngagambarkeun dampak spike Omicron dina paménta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

United Airlines (UAL) dinten ayeuna ngumumkeun hasil kauangan kuartal kaopat sareng taun pinuh 2021 sareng negeskeun deui kapercayaan kana target kauangan jangka panjang United Next. Perusahaan ngahontal unggal target bimbingan kauangan utama pikeun kuartal kaopat - sareng nyetél catetan Net Promoter Score (NPS) anyar dina 2021 - sanaos spike seukeut dina kasus COVID-19 disababkeun ku varian Omicron. Sanajan volatility deukeut istilah, bookings pikeun perjalanan spring jeung saluareun tetep kuat, naha nu mangrupa omicron spike henteu ngarobih kapercayaan maskapai dina 2023 sareng 2026 CASM-ex United Next target anu diumumkeun taun ka tukang.

Maskapai penerbangan dimimitian 2022 kalayan jadwal diskalakeun deui, ngagambarkeun dampak tina omicron spike on paménta. Tapi, nalika taun maju, United ngarep-ngarep bakal gancang-gancang ningkatkeun kapasitas ku ngabebaskeun 52 Boeing 777 anu dikuatkeun Pratt & Whitney, nalika paménta uih deui, anu bakal ngahasilkeun perbaikan dina ukuran maskapai sareng panggunaan pesawat. Maskapai penerbangan ngarepkeun pendekatan ieu, anu terus prioritaskeun kapasitas anu cocog sareng paménta, hartosna: 1) maskapai bakal ngapung langkung seueur mil korsi anu sayogi (ASM) dina 2022 tibatan 2019 sareng 2) CASM-ex bakal turun sacara signifikan salami 2022. Anu penting, tren 2022 ieu bakal nempatkeun dasar pikeun palaksanaan suksés strategi multi-taun United Next sareng ngahontal target kauangan anu disetél pikeun 2023 sareng salajengna.

"The ngahiji Tim parantos berjuang ngalangkungan halangan anu teu pernah kantos kantos, sakali deui, ngatasi tantangan anu énggal sareng pikasieuneun anu dibawa ku COVID-19 kana penerbangan, sareng kuring nganuhunkeun ka masing-masing pikeun komitmenna pikeun ngurus konsumén urang, ”saur. Amérika Airlines CEO Scott Kirby. "Nalika Omicron mangaruhan kana paménta istilah, kami tetep optimis ngeunaan musim semi sareng bungah ngeunaan usum panas sareng saluareun. Kami ngarepkeun ngamimitian mulangkeun Pratt & Whitney 777s pikeun ngalayanan kuartal ieu sareng kéngingkeun maskapai pinuh deui ka pamakean normal - nalika urang ningkat sareng paménta taun ieu. Ku investasi dina téknologi inovatif, fokus kana perbaikan prosés sareng ngalaksanakeun strategi United Next transformatif, kami siap muncul salaku pamimpin penerbangan anu langkung éfisién tibatan sateuacanna sareng ngalayanan konsumén urang langkung saé tibatan kantos.

Hasil Keuangan Kuartal Kaopat sareng Taun Pinuh

  • Kapasitas kuartal kaopat 2021 dilaporkeun turun 23% dibandingkeun kuartal kaopat 2019.
  • Ngalaporkeun rugi bersih kuartal kaopat 2021 $ 0.6 milyar, rugi bersih disaluyukeun tina $ 0.5 milyar.
  • Dilaporkeun taun lengkep 2021 rugi bersih $2.0 milyar, rugi bersih disaluyukeun $4.5 milyar.
  • Dilaporkeun kuartal kaopat 2021 total pendapatan operasi $ 8.2 milyar, turun 25% dibandingkeun kuartal kaopat 2019.
  • Dilaporkeun kuartal kaopat 2021 Total Pendapatan Per Sadia Seat Mile (TRASM) turun 3% dibandingkeun kuartal kaopat 2019.
  • Dilaporkeun kuartal kaopat 2021 Cost Per Available Seat Mile (CASM) naék 11%, sareng CASM-ex naék 13%, dibandingkeun sareng kuartal kaopat 2019.
  • Dilaporkeun kuartal kaopat 2021 harga BBM sakitar $2.41 per galon.
  • Dilaporkeun kuartal kaopat 2021 margin pra-pajeg négatip 10.3%, négatip 8.3% dina dasar anu disaluyukeun.
  • Dilaporkeun kuartal kaopat 2021 mungkas likuiditas sayogi tina $ 20 milyar.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN