8 Komite Déwan Eksekutif Skål Anyar, 18 Ko-Korsi Anyar

Hasil sareng Pamilihan Internasional Skål 2020 Hasil
gambar kahadean tina Skal International

eTurboNews Penerbit Juergen Steinmetz ditunjuk pikeun pupuhu Komite Média jeung Humas Skål International. Steinmetz mangrupakeun anggota Duesseldorf Skål Club di Jerman.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Présidén Internasional Skål nu anyar kapilih, Burcin Turkkan, geus sibuk nyusun ulang Skål International pikeun ngahontal kawijakan fiskal nu hadé, tumuwuhna strategis kaanggotaan, jeung restrukturisasi pamaréntahan.

Skål ngadegkeun dalapan panitia, dipupuhuan babarengan ku anggota Skål International anu ditunjuk, dimana kontribusi anu bermakna sareng prosés palaksanaan anu direncanakeun sacara saksama bakal dibahas sareng digarap. Panitia sapertos kitu bakal nambihan bantosan anu berharga ka Dewan Eksekutif Internasional Skål sareng portofolio.

Komite Internasional Skål 2022

GOVERNANCE Déwan Eksekutif
Burcin Turkkan, Présidén Internasional Skål

  • Jean-Francois Cote, Co-pupuhu
  • Franz Heffeter, Co-pupuhu
  • Holly Powers, Co-pupuhu

STATUS / RUU-UU Badan Eksekutif Liaison
Juan Steta, Wakil Présidén Internasional Skål

  • Salih Cene, Co-chairman
  • Mok Singh, Co-ketua

ADVOKASI & GLOBAL PARTNERSHIPS Badan Eksekutif Liaison
Marja Eela-Kaskinen, Diréktur Internasional Skål

  • Olukemi (Kemi) Soetan, Co-chairman
  • Steve Richer, Co-pupuhu

LATIHAN & Atikan Badan Liaison Eksekutif
Julie Dabaly-Scott, Présidén Déwan Skål Internasional

  • Lavonne Wittmann, Co-pupuhu
  • Paul Durand, Co-pupuhu

Pangembangan Kaanggotaan Badan Eksekutif Liaison
Denise Scrafton, Diréktur Internasional Skål

  • Thomas Doebber-Ruether, Co-pupuhu
  • Trish Méi, Co-pupuhu

Téknologi Eksekutif Board Liaison
Daniela Otero, CEO Skål International

  • Paolo Bartolozzi, Co-pupuhu
  • Enrique Flores, Co-ketua

MEDIA & HUBUNGAN PUBLIK Board Liaison Eksekutif
Annette Cardenas, Diréktur Internasional Skål

  • Juergen Steinmetz, Co-pupuhu
  • Frank Legrand, Co-pupuhu

Sponsor & proyék husus Liaison Board Eksekutif
Présidén Internasional Burcin Turkkan Skål

  • Jean Pelletier, Co-pupuhu
  • Deniz Anapa, Co-pupuhu
  • Andrew Wood, Co-pupuhu

Présidén Skål Burcin Turkkan dinten ayeuna naros ka anggota:

As urang hoyong ngagungkeun prestasi unggal panitia di Kongrés Dunya urang di Kroasia dina Oktober, eta bakal hartosna yén urang kudu 8 bulan strategize, nerapkeun jeung ngahontal.

Mun anjeun hiji pelaksana, siap nyandak tantangan, sarta geus bungah ngeunaan gawé bareng Skålleagues pikeun mawa deui kasenangan pikeun organisasi urang, mangga ngahubungan Co-Katua Panitia di luhur-didaptarkeun anjeun via email confirming partisipasi anjeun ku 26 Januari 2022. Mangga Catet yén anjeun ngan ukur tiasa janten bagian tina hiji panitia.

Skål Internasional

Diadegkeun dina 1934, Skål International mangrupikeun hiji-hijina organisasi profésional anu ngamajukeun global piknik sareng silaturahim, ngahijikeun sadaya sektor industri Pariwisata.

Langkung ti 12,833 anggota, ngawengku manajer industri jeung executives, papanggih di tingkat lokal, nasional, régional, jeung internasional pikeun ngalakukeun bisnis diantara babaturan sapanjang leuwih ti 319 Klub Skål jero 98 nagara.

Inpo leuwih dina skal.org.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN