Daptar Emas Condé Nast Traveler 2022: Songtsam Luxury Retreats Sweep Awards

Songtsam Linka Retreat Lhasa - Gambar kahadean tina Songstam Linka Retreat Lhasa
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Songtsam Linka Retreat Lhasa, salah sahiji tina 12 sipat hotél tina ranté hotél méwah butik anu meunang pangajén, Songtsam Hotels, Resorts & Tours, di Propinsi Tibét sareng Yunnan Cina, dipidangkeun dina Daptar Emas Condé Nast Traveler 2022, dina "The Hotél sareng Resort Pangsaéna di Dunya" sareng "The Best Hotél sareng Resorts di Asia." Ieu kadua kalina Songtsam didaptarkeun dina Condé Nast Traveler Gold List édisi Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Salian panghargaan ieu, Songtsam meunang Condé Nast Traveler Gold List édisi Cina dina kategori "China Top 10 Hotels", sareng Songtsam Lodge Laigu meunang panghargaan tunggal "Best View Hotel" dina Condé Nast Traveler Gold List 2022. 

Kontributor Condé Nast, Vincent Wang, ngajelaskeun Songtsam Linka Retreat Lhasa ku cara kieu, "Komplek anu lega ieu, anu nempel dina lereng pasir dina kantong batu sareng slurry kapur, karasaeun cocog sareng sakulilingna, henteu ragu hatur nuhun kana getol grup hotél. prosés pamilihan situs: Lokasi unggal sipat sacara saksama staked kaluar saméméh hiji dipilih. (The Songtsam Shangri-La Lvgu Lodge, ampir 100 mil wétan, linggih dina grounds dimana imah Baima Duoji, pangadeg Songtsam Grup urang, sakali ngadeg.) Komo lajeng, eta nyandak ampir dua taun pikeun manifest sanyawa gunung ieu. Pikeun pangwangunanana, merek ngetok para pengrajin anu ngabantosan mulangkeun Istana Potala tatangga, bénténg abad ka-17 anu megah, ngagunakeun sababaraha téknik sareng bahan anu sami. Di jero, kai-dipaké pikeun floors, tembok jeung ceilings-suffuses hotél kalawan kahaneutan nu tempers bentang dramatis saluareun; barang-barang tambaga buatan tangan sareng lukisan Thangka sareng permadani ngagantung dina témbok.

Komitmen kuat Songtsam pikeun kelestarian

Pangadeg & Pupuhu Songtsam, Baima Duoji, nyatakeun "salaku merek hotél anu akar pisan di Tibet sareng Yunnan, kami nganuhunkeun pikeun pangakuan internasional sareng apresiasi komitmen kuat Songtsam pikeun kelestarian kalayan pilihan ati-ati lokasi hotél sareng mastikeun yén harta éta cocog sareng. lingkungan lokal.” Baima nambihan, "tapi tim Songtsam urang anu paling bangga, sareng anu janten tulang tonggong carita kasuksésan Songtsam. Langkung ti 92% karyawan Songtsam, kalebet para pengrajin anu biasa ngawangun bumi énggal, dicandak ti désa lokal dimana hotél ayana, sareng kami gumbira yén ieu mangrupikeun faktor anu nyumbang kana pangwangunan ékonomi masarakat sakurilingna.

Ngeunaan Daptar Emas Condé Nast Traveler

Gold List diadegkeun dina 1995. Majalah ieu ngajak para ahli perjalanan anu ngudag kualitas kahirupan, ngartos sareng mikaresep metodeu perjalanan anu luhur, sareng gaduh wawasan anu unik, pikeun damel sareng departemén redaksi "Condé Nast Traveler" pikeun milih hotél anu paling dipikaresep. maskapai, cruises, jeung tujuan. Ku cara kieu, "Daptar Emas" dihasilkeun ku sababaraha pendapat jeung hasil Pilihan ngagambarkeun pilihan kualitas sabenerna obyektif sarta dianggap salaku "standar emas" ku konsumén perjalanan global.

Ngeunaan Songtsam 

Songtsam (“Paradise”) nyaéta grup hotél butik méwah-unggul pangajén tina Hotels Resorts & Tours lokasina di Tibet jeung Propinsi Yunnan, Cina. Diadegkeun dina 2000 ku Bapak Baima Duoji, urut filmmaker Dokumén Tibetan, Songtsam mangrupakeun hiji-hijina kumpulan retret gaya Tibét méwah dina spasi wellness fokus kana konsép semedi Tibetan ku ngagabungkeun penyembuhan fisik jeung spiritual babarengan. 12 sipat unik bisa kapanggih di sakuliah Tibetan Plateau, nawarkeun sémah kaaslian, dina konteks desain refined, amenities modern, sarta layanan unobtrusive di tempat kaéndahan alam teu kacekel jeung kapentingan budaya. Songtsam Tours mangrupikeun Pemasok Pilihan Virtuoso Asia Pasifik sareng masihan sémah kasempetan pikeun ngatur pangalaman sorangan ku ngahijikeun pamondokan di hotél sareng pondok anu béda-béda anu dirancang pikeun mendakan budaya anu rupa-rupa di daérah, biodiversiti anu beunghar, bentang endah anu luar biasa, sareng warisan hirup anu unik. Songtsam aya dina 2018 & 2019 Conde Nast Traveler Gold List China Edition, sareng 2022 Conde Nast Traveler Gold List USA Edition. 

Kanggo inpormasi lengkep, punten klik di dieu.

Ngeunaan Songtsam Tours 

Songtsam Tours, a Virtuoso Asia Pacific Preferred Supplier, nawarkeun pangalaman curated ku ngagabungkeun tetep di hotél sarta lodges béda na dirancang pikeun manggihan rupa-rupa budaya wewengkon, biodiversiti euyeub, landscapes endah luar biasa, sarta warisan hirup unik. Songtsam ayeuna nawiskeun dua rute tandatangan: éta Sirkuit Songtsam Yunnan, nu ngajajah wewengkon "Tilu Paralel Walungan" (situs Warisan Dunya UNESCO), jeung nu anyar. Rute Songtsam Yunnan-Tibét, anu ngahijikeun Jalan Kuda Teh Kuno, G214 (jalan raya Yunnan-Tibet), G318 (jalan raya Sichuan-Tibet), sareng wisata jalan Tibét Plateau janten hiji, nambihan kanyamanan anu teu pernah aya dina pangalaman perjalanan Tibét. 

Ngeunaan Misi Songtsam 

Misi Songtsam nyaéta pikeun mere ilham para tamuna ku rupa-rupa étnis sareng budaya daérah sareng ngartos kumaha masarakat lokal ngudag sareng ngartos kabagjaan, ngadeukeutkeun sémah Songtsam pikeun mendakan diri sorangan. Shangri La. Dina waktos anu sami, Songtsam gaduh komitmen anu kuat pikeun kelestarian sareng pelestarian hakekat budaya Tibét ku ngadukung pangwangunan ékonomi masarakat lokal sareng konservasi lingkungan di Tibet sareng Yunnan.

#songtsam

#tibét

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN