Yordania Pikeun Meunangkeun deui Moméntum Pariwisata Pra-Pandemik Saatos Peluncuran Merek "Karajaan Waktu" Anyar

Gambar kahadean tina Badan Pariwisata Yordania
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Karajaan Yordania disetél pikeun meunangkeun deui moméntum pariwisata pra-pandémik anu spektakuler saatos peluncuran merek pariwisata anyar multifaceted na Nopémber kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Yordania reintroducing sorangan salaku diaksés, tujuan intriguing na multifaceted nu banding ka rising suku global travelers intrepid; bebas, aktip, penjelajah digital-empowered tur travelers néangan pangalaman bermakna na sambungan manusa.

Saluareun kaajaiban dunya Petra, pangalaman Yordania geus meunang perhatian global pikeun spot alam-unggul pangajén sarta adventures kawas Jordan Trail; nu melintasi Karajaan ti kalér ka kidul nawarkeun pintonan Lebak Yordania jeung Laut Mati di titik panghandapna planét urang. Amman pikeun wisata kota jeung kota na, attracting seekers tina rasa otentik ngarasakeun mosaic nikmat kuliner Arab di dapur Jordanian.

Dina awal taun 2020, pandémik COVID ngeureunkeun ngadadak anu parantos janten akselerasi multi-taun anu luar biasa sareng diversifikasi pariwisata Yordania. Kalayan Karajaan janten gampang diaksés ngalangkungan maskapai béaya rendah, Yordania ngagentos posisi "pelajaran sejarah" tradisionalna, sareng generasi anyar para inovator pariwisata Yordania nambihan lapisan pangalaman anyar anu pikaresepeun kana bentang kuno Yordania anu megah. Kalayan COVID janten pandémik internasional anu mangaruhan urang sadayana di sakuliah dunya, séktor pariwisata mangrupikeun salah sahiji séktor anu munggaran dipangaruhan négatif sareng pasti bakal anu terakhir pulih.

Yordania damel sareng gawé bareng anu saé antara séktor umum sareng swasta dina industri pariwisata pikeun ngahijikeun SOP standar internasional pikeun sadaya séktor pariwisatana, sareng janten salah sahiji nagara anu unggul di daérah nalika datang ka vaksinasi sektor pariwisata. , Nyiapkeun pikeun prosés recovery. Éta ogé parantos ngenalkeun insentif lokal pikeun merangsang ékonomi sareng program sapertos (Istidama - Sustain) anu ngabantosan ngamankeun karyawan séktor pariwisata sareng Jaminan Sosial Yordania.

"Yordania balik deui, gumbira parantos ngaluncurkeun merek pariwisata énggalna, salaku cerminan otentik tujuan anu tiasa dianggap salaku miniatur buana nalika datang ka rupa-rupa bentangna, ngahijikeun kolase anu ngabingungkeun tina karagaman alam géologis sareng kota, sajarah. kabeungharan, tradisi spiritualitas sareng iman, sareng budaya Arab kontemporer ngeunaan katerbukaan sareng silaturahmi anu haneut anu ngabagéakeun sadayana pikeun luang, bisnis sareng penyembuhan, ”saur Nayef Al-Fayez, Menteri Pariwisata Yordania.

Upami umat manusa parantos diajar naon waé tina pandémik, éta mangrupikeun raos waktos anu didefinisikeun deui, ngajantenkeun janji merek inti Yordania salaku 'The Kingdom of Time' langkung relevan ayeuna.

Ieu mangrupikeun tempat dimana jalma sacara harfiah tiasa nyentuh waktos géologis sareng sajarah manusa, dimana waktos tiasa ngagancangan di pusat kota anu rame, ngalambatkeun nalika nyilem di leuweung karang jero cai Laut Beureum Aqaba, atanapi bahkan dugi ka macet total di gurun pasir. Wadi Rum, handapeun langit béntang jelas unveiling Bima Sakti.

"Merek pariwisata Yordania anyar anu diluncurkeun dina Nopémber kamari sareng strategi pariwisata nasional énggal anu ogé diluncurkeun sababaraha minggu ka tukang ngetok kana nargétkeun kelompok umur wisatawan anyar anu ngarencanakeun perjalananna, kalayan penerbangan pamawa béaya rendah énggal ka Yordania ti Éropa kami. mudahan mumbul deui gancang ti urang diperkirakeun. Ryanair parantos ngaluncurkeun rute énggal ka Yordania kalebet rute énggal anu diresmikeun dina Nopémber kamari ti Bandara Adolf Suarez Madrid anu penting pikeun wisatawan Spanyol kalebet pamawa nasional penerbangan Royal Jordanian ayeuna, sareng Yordania nandatanganan perjanjian énggal sareng Wizzair sareng rute anyar anu diluncurkeun ku EasyJet ka Yordania kidul - Aqaba, "saur Dr Abdel Razzaq Arabiyat, Diréktur Ngatur Dewan Pariwisata Yordania.

Saluareun gedong merek, pamaréntah Yordania sareng bisnis pariwisata parantos nyambut damel pikeun mastikeun kasehatan & kasalametan warga sareng tamu. Usaha suksés Karajaan pikeun nyegah gelombang COVID anu munggaran janten headline global dina 2020. "Dinten ieu kami mangrupikeun salah sahiji nagara munggaran di daérah anu ngagaduhan séktor pariwisata anu divaksinasi pinuh," tambah Al-Fayez.

Yordania bakal hadir dina édisi Fitur 2022 kalayan stan 232 méter pasagi anu bakal nunjukkeun kombinasi arsitektur modern sareng kuno Amman sareng ngagambarkeun merek énggal. Partisipasi (Turismo de Jordania) bakal dibarengan ku 19 ko-exhibitors ti Yordania, Royal Jordanian (pamawa nasional urang), kitu ogé hoteliers anu neangan neruskeun kontak komérsial jeung sektor pariwisata Spanyol anu komitmen ka tujuan.

Stand kami di Fitur: 4E08, Hall 4.

#Yordania

#fitur

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hébat ningali Wadi Rum sareng Yordania Trail anu saé. kenangan alus keur pamajikan kuring Di Taylor na sorangan sakumaha percanten atawa henteu, kami pendaki munggaran (lian ti Zalabia Badui lokal) nganjang Rum di 1984. Kami geus unggal taun saprak. Saanggeus ditulis climbing jeung trekking pituduh ka Rum dituturkeun ku pituduh pikeun Walks, Treks, guha, Climbs na Canyons di Yordania di 1999 urang sadar hiji Yordania Trail bakal mungkin. Urang lajeng dipenta pikeun nulis pituduh ka Paléstina urang Nativity Trail pikeun milénium (ayeuna Paléstina Heritage Trail) lajeng urang ngajajah jalur pikeun Yordania Trail leuwih taun di handap kalawan babaturan ti Yordania sarta éta dina walk inaugural na di 2017. Jadi alus Éta sadayana mangpaat pikeun masarakat lokal sareng tangtosna pikeun Yordania.

eTurboNews | TravelIndustry News