Ngawangun deui Perjalanan: Jaringan Pariwisata Dunia ningali waktosna ayeuna

Jaringan Pariwisata Dunya (WTM) diluncurkeun ku ngawangun deui

Jaringan Pariwisata Dunia sareng dewanna hoyong nginpokeun ka dunya yén WTN nangtung sareng tujuan sareng industri perjalanan sareng pariwisata dunya dina ngabantosan perjalanan tiasa diaksés deui ku sadayana.

Présidén WTN Dr. Peter Tarlow ngaluarkeun pernyataan ieu:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Jaringan Pariwisata Dunia nyatakeun penting pisan yén industri perjalanan sareng pariwisata kedah damel babarengan pikeun nyiptakeun sareng babarengan komunikasi produk perjalanan anu aman.

WTN hoyong nyatakeun yén perjalanan mangrupikeun hak asasi manusa sareng saatos ampir dua taun hibernasi parantos waktosna pikeun industri damel babarengan pikeun ngahanca perjalanan sareng pariwisata sareng dunya ngahiji salaku hiji dina nyiptakeun perjalanan anu aman sareng aman.

Waktosna pikeun nunjukkeun ka dunya, perjalanan, sareng pariwisata tiasa dianggo deui kalayan aman.

Dina jaman Pandemik: Sababaraha sabab industri pariwisata gagal
Dr Peter Tarlow, presiden WTN

WTN nekenkeun kabutuhan ngagunakeun pancegahan médis anu disarankeun sapertos divaksinasi, ngagem topéng anu leres, sareng ati-ati kana pembaruan médis énggal.

  • WTN nyauran sadaya pamaréntah sareng PBB pikeun ngamankeun aksés global kana vaksinasi, sareng tés. Dunya ieu ngan aman upami sadayana aman.
  • WTN nyauran pamaréntahan pikeun misahkeun nasihat perjalanan ngeunaan COVID tina masalah anu sanés.
  • WTN nyauran sadaya pamaréntah sareng pamangku kapentingan pikeun ngahijikeun syarat kaamanan COVID pikeun perjalanan, henteu paduli aksés internasional, régional, atanapi domestik.
  • WTN nyauran ka sadaya pamaréntah pikeun nyegerkeun sarat dumasar kana skala anu ditetepkeun pikeun aksés ka hotél, réstoran, tempat rapat, sareng anu sanésna.
  • WTN nyauran sadaya pamaréntahan pikeun nyegerkeun bukti vaksinasi sareng tés sacara global.

Dr Tarlow nambihan: "Jaringan Pariwisata Dunia sok siap ngabantosan bangsa sareng usaha milarian jalan supados pariwisata tiasa mingpin jalan ka arah pamulihan ékonomi sareng masa depan anu langkung cerah."

ngawangun deui

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) mangrupikeun sora anu parantos lami kanggo usaha perjalanan sareng pariwisata ukuran leutik sareng sedeng di sakumna dunya. Ku ngahijikeun usaha urang, urang nyangking kabutuhan sareng aspirasi usaha leutik sareng sedeng sareng Stakeholders na.

Dunya Pariwisata Network host teh ngawangun deui.lancaran diskusi. Diskusi rebuilding.travel dimimitian dina 5 Maret 2020, di sisi ITB Berlin. ITB dibatalkeun, tapi ngawangun deui.lancaran diluncurkeun di Grand Hyatt Hotel di Berlin. Dina Désémber rebuilding.travel dituluykeun tapi ieu terstruktur dina organisasi anyar disebut World Tourism Network (WTN).

Ngawangun deui Lalampahan just ngadegkeun sababaraha grup diskusi think tank dina WhatsApp, Telegram, sareng Linkin. Anggota WTN didorong pikeun gabung.

Ku ngahijikeun anggota sektor swasta sareng publik dina platform régional sareng global, WTN henteu ngan ukur ngabela para anggotana tapi ogé masihan aranjeunna sora dina rapat-rapat pariwisata utama. WTN nyayogikeun kasempetan sareng jaringan penting pikeun anggotana di 128 nagara ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN