Uji klinis anyar pikeun kanker prostat Castration-tahan métastatik

Ditulis ku jelema nu nyunting

ESSA Pharma Inc., perusahaan farmasi tahap klinis anu museurkeun kana ngembangkeun terapi novel pikeun pengobatan kanker prostat, dinten ayeuna ngumumkeun pasien munggaran anu dosis dina ulikan Fase 1/2 anu disponsoran Perusahaan pikeun ngevaluasi kasalametan, kasabaran sareng khasiat awal ESSA. calon produk kalungguhan, EPI-7386, hiji-kelas munggaran N-terminal domain inhibitor androgen reséptor, dina kombinasi jeung Astellas Pharma Inc. sarta Pfizer Inc.'s ligan-mengikat domain androgen inhibitor reséptor androgen, enzalutamide, dina pasien kalayan kanker prostat tahan castration métastatik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Inisiasi percobaan kombinasi ieu sareng Astellas mangrupikeun momen DAS pikeun ESSA nalika urang nalungtik kauntungan klinis poténsial pikeun ngahambat reséptor androgén ngaliwatan dua jalur mandiri dina pengobatan pasien kalayan mCRPC anu henteu acan nampi perlakuan sareng antiandrogen generasi kadua. ubar,” ceuk Dr David. R. Parkinson, Chief Executive Officer, ESSA Pharma Inc. "Ngagabungkeun dua terapi urang sakaligus bakal nargétkeun duanana tungtung reséptor androgén. Dina model preclinical, urang geus katempo yen ngagabungkeun EPI-7386 kalawan antiandrogens ayeuna bisa ngakibatkeun inhibisi deeper tur lega biologi androgén. Percobaan Fase 1/2 ieu nandaan anu munggaran tina séri studi klinis pikeun meunteun EPI-7386 dina kombinasi sareng terapi antiandrogén ayeuna dina pasien kalayan mCRPC, kalayan percobaan kombinasi Fase 1/2 tambahan diantisipasi dimimitian dina 2022.

Uji klinis Fase 1/2 (NCT05075577) dimimitian ku bagian fase awal 1 dimana dosis unggal ubar disaluyukeun dituturkeun ku bagian fase 2 dimana agén tunggal enzalutamide dibandingkeun sareng kombinasi enzalutamide sareng EPI-7386. Ulikan fase 1 diperkirakeun ngadaptarkeun dugi ka 30 pasien mCRPC anu henteu acan dirawat kalayan terapi antiandrogen generasi kadua. Tujuan tina bagian fase 1 panilitian nyaéta pikeun ngira-ngira kasalametan sareng kasabaran kombinasi ubar sareng netepkeun dosis fase 2 anu disarankeun pikeun EPI-7386 sareng enzalutamide nalika dikombinasikeun. Ulikan fase 2 diperkirakeun ngadaptarkeun 120 pasien mCRPC anu henteu acan dirawat kalayan terapi antiandrogén generasi kadua. Tujuan tina bagian fase 2 ulikan nyaéta pikeun ngevaluasi kasalametan, kasabaran sareng kagiatan antitumor EPI-7386 dina kombinasi sareng dosis tetep enzalutamide dibandingkeun sareng enzalutamide salaku agén tunggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN