Naon Anu Panas Ayeuna dina Pakéan Panon pikeun 2022

Ditulis ku jelema nu nyunting

Narik inspirasi tina Laporan Tren 2022 sareng kacamata anu paling laris, pangecér online DTC ngaramalkeun tren kacamata anu paling panas taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

EyeBuyDirect parantos ngaramalkeun lima tren kacamata anu bakal ditingali ku konsumen dina industri kacamata taun ieu. Dina ningali pigura anu paling laris sareng ngetok kana Laporan Tren 2022 anu dileupaskeun sateuacana, diperkirakeun yén konsumen bakal condong kana lima tren khusus taun ieu:

•             Neutral dirobih: Neutral geus salawasna geus jadi go-to lamun datang ka eyewear. Dasar bodas sareng hideung parantos kaluar, sareng pigmén lemes mangrupikeun nétral énggal pikeun 2022, ngamungkinkeun kacamata anjeun naékkeun baju anjeun. Naha éta alpukat creamy, minyak zaitun, atawa honeycomb konéng, ngarepkeun ningali leuwih eyewear nampilkeun nada lemes salian jelas, pigura tembus dina palettes warna ieu jadi populér taun ieu.

•             Kandel, pigura luhur-luhur: Hate aranjeunna atanapi cinta aranjeunna, kacamata ucing-panon dijadwalkeun janten top-seller pikeun 2022. Ieu pigura retro datangna dina rupa-rupa kelir sarta wangun (sababaraha leuwih wani ti batur). Kacamata jenis ieu nambihan seukeutna raray sareng sentuhan anu canggih pikeun pamakean anu langkung kasual anu ngagoyang ti kantor bumi.

•             Nu heubeul nu anyar deui (vintage): Sanaos kacamata ucing-ucing tiasa langkung trendi sareng awéwé, urang bakal ningali jumlah konsumen lalaki anu sami anu condong kana kacamata vintage taun ieu. Aviators sareng pigura wayfarer mangrupikeun dua tren anu paling diantisipasi, boh dina lénsa resép sareng kacamata. Bingkai antik anu nampilkeun detailing hinge atanapi tip template kura-kura mawa waktos anu teu aya waktos anu ngalengkepan unggal baju - sareng anu bakal urang tingali ku konsumen milih.

•             Olahraga: Olahraga nyumponan kapribadian dina tren 2022 ieu, sabab konsumen ngadorong wates 'olahraga' tradisional nganggo kacamatana, urang bakal ningali kacamata tameng olahraga anu futuristik ieu janten populer. Gradién iridescent sareng lénsa polarisasi sacara lancar nyandak konsumen ti lapangan pickleball ka jalan, bari nambihan lapisan panyalindungan anu diperyogikeun.

•             Kacamata Bacaan: Pamiarsa gaduh momen na, sareng langkung seueur konsumen ngabubarkeun sapasang kacamata anu nyaman sareng maju anu nyayogikeun dukungan tambahan pikeun maca majalah atanapi ngagulung judul berita sapopoé. Nalika dinten-dinten langkung lami sareng suhu naék, para konsumen bakal milarian sapasang pamiarsa pikeun dibawa ka luar, ku kituna urang bakal ningali maca kacamata mimiti tren dina sasih bulan. Naha warna dasar tunggal, diwarnaan eunteung (ngahalangan 10-60% langkung seueur sinar panonpoé tibatan pigura anu diwarnaan standar) atanapi kacamata bacaan anu diwarnaan gradién, konsumen bakal nyéépkeun kacamata ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN