Pangobatan Akut Anyar pikeun Migrain

Ditulis ku jelema nu nyunting

Ulikan dunya nyata peer-reviewed panggedéna ngeunaan alat migrain nunjukkeun yén neuromodulation listrik jauh (REN) nyayogikeun pilihan perawatan akut anu aman sareng efektif pikeun penderita migrain.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Theranica, hiji parusahaan therapeutics digital prescribed ngamekarkeun electroceuticals canggih pikeun migrain jeung kaayaan nyeri sejen, ngumumkeun dinten ieu publikasi ulikan peer-reviewed anyar analisa efficacy, kaamanan jeung kelestarian neuromodulation listrik jauh (REN) salaku mandiri, sarta adjunct nginum obat, pengobatan migrain. Studi bukti dunya nyata anu diterbitkeun dina Frontiers in Pain Research Journal nyimpulkeun yén REN, anu dikaluarkeun ku produk unggulan Theranica Nerivio®, ngalaksanakeun saé dina sadaya tilu parameter.

Hasil tina analisa langkung ti 23,000 pangobatan, dikumpulkeun salami 19 bulan, nunjukkeun khasiat REN anu signifikan. Dina 66.5% tina perlakuan, REN dipaké salaku perlakuan mandiri. Dina kira-kira 80% tina pangobatan, teu aya pangobatan anu diresepkeun sanés anu dianggo. Tina 2,514 penderita kaasup dina analisis efficacy, 32% tina penderita sirah episodic sarta 21% tina penderita sirah kronis, kahontal kabebasan nyeri dua jam sanggeus perlakuan dina lolobana perlakuan maranéhanana, sarta leuwih 65% ngalaman sustained nyeri pos relief dua jam. . Dina analisa kaamanan, ngan 59 tina 12,368 pamilon (0.48%) ngalaporkeun kajadian ngarugikeun anu aya hubunganana sareng alat, seuseueurna anu hampang (56) kalayan henteu aya laporan kajadian parah.

Dipaké dina panangan luhur di awal serangan migrain, Nerivio alleviates sirah migrain jeung gejala pakait ku ngamangpaatkeun REN pikeun memicu hiji mékanisme analgesic endogenous, katelah conditioned nyeri modulasi (CPM). Alatna dikadalikeun liwat aplikasi smartphone, anu ngamungkinkeun pasien pikeun nyetél inténsitas perlakuanna ogé ngajaga diary migrain anu diwangun anu gampang dibagikeun sareng dokter pikeun nyukcruk sareng manajemén migrain.

Nerivio mangrupakeun prescribed, disambungkeun digital wearable. Panaliti klinis nunjukkeun yén Nerivio mujarab sareng aman pikeun pengobatan migrain episodik sareng kronis dina jalma umur 12 sareng langkung lami.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN