Hiber munggaran F-16 Advanced Aggressor Fighter Ayeuna Réngsé

Ditulis ku jelema nu nyunting

Top Aces Corp dinten ngumumkeun sukses uji hiber awal F-16 Advanced Aggressor Fighter na (F-16 AAF) dilengkepan proprietary Advanced Aggressor Mission System na (AAMS). Téknologi canggih ieu ngamungkinkeun pesawat Top Aces pikeun ngayakeun réplikasi kamampuan anu paling canggih pikeun lawan tempur hawa-ka-hawa kontemporer. Kalayan parantosan uji hiber anu munggaran, F-16 AAF ayeuna bakal ngalaksanakeun séri kagiatan uji operasional anu kuat pikeun persiapan asupna kana jasa sareng Angkatan Udara Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dikuatkeun ku arsitéktur sistem terbuka, AAMS ngamungkinkeun integrasi gancang sensor sareng pungsi anu dipikahoyong ku palanggan pikeun ningkatkeun kesiapan tempur hawa. Contona, kiwari sistem ieu fielded kalawan:

• Active Electronically Scanned Array (AESA) radar hawa-to-hawa;

• Helm-Dipasang Cueing System (HMCS);

• komunikasi datalink taktis antara pesawat jeung éntitas séjén;

• Sistem Infrabeureum Search and Track (IRST);

• Simulasi Pakarang High Fidelity ngamungkinkeun réplikasi akurat taktik lawan;

• Advanced Electronic Serangan pod pagawean jeung kamampuhan deteksi RF pasip; jeung

• Hiji Asép Sunandar Sunarya ti fungsi taktis koordinasi sistem luhur nyadiakeun spéktrum épék musuh realistis.

The AAMS ngagambarkeun opat taun panalungtikan sarta pamekaran karya ku insinyur Top Aces jeung pasangan téhnologi koheren Téknis Services, Inc. (CTSi) tina Lexington Park, MD. Taun ka tukang, AAMS disertipikasi kanggo dianggo dina armada A-4N Skyhawks Top Aces sareng ayeuna nuju dilayanan sareng Angkatan Bersenjata Jérman sareng konsumén Éropa sanés pikeun pelatihan udara canggih. Ayeuna sistem misi federasi anu sami ieu dipasang dina pesawat F-16A Top Aces ku M7 Aerospace of San Antonio, TX, perusahaan Elbit Systems of America anu ngalaman dina Pangropéa, Perbaikan sareng Overhaul (MRO) pesawat.

Top Aces ngarencanakeun pikeun ningkatkeun sabagian ageung armada F-16 na ku téknologi AAMS anu ngagentos taneuh dina taun payun.

"Nalika anjeun ngagabungkeun kakuatan sareng avionik F-16 sareng AAMS, éta nyayogikeun solusi latihan anu paling réalistis sareng paling murah anu sayogi pikeun pilot ngalayang pejuang generasi kalima, sapertos F-22 atanapi F-35", saurna. Russ Quinn, Présidén, Top Aces Corp., Samaun USAF 26 taun sareng urut pilot Aggressor kalayan langkung ti 3,300 jam penerbangan F-16.

"Kusabab sipat plug-and-play tina AAMS kami, éta ogé ngamungkinkeun pikeun nambihan sénsor énggal sareng anu muncul ogé ka hareup, anu nyayogikeun kalenturan pikeun ningkatkeun F-16 urang sareng nyumponan kabutuhan Angkatan Udara salami sababaraha taun. datang, "tambah Mr. Quinn.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN