Panaliti Anyar Némbongkeun Cannabinoid Ngabantosan Ngalawan COVID-19

Ditulis ku jelema nu nyunting

101 Hemp nembé nyatet panilitian anyar anu ngajangjikeun ti Oregon State University parantos didaptarkeun ku Institusi Kaséhatan Nasional: "Cannabinoids Blok Éntri Sélular SARS-CoV-2 sareng Varian Muncul."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Panaliti sacara eksplisit nyimpulkeun yén cannabinoid atah CBDa sareng CBGa parantos ditingalikeun sacara efektif meungpeuk COVID-19 (alfa sareng béta) ku ngaganggu kamampuan virus pikeun asup kana sél manusa - sahingga nyegah inféksi. Éta ogé nyimpulkeun yén produk rami CBDa sareng CBGa mangrupikeun "bioavailable sacara lisan sareng kalayan sajarah panjang panggunaan manusa anu aman, cannabinoid ieu, terasing atanapi dina ekstrak hemp, gaduh poténsi pikeun nyegah ogé ngubaran inféksi ku SARS-CoV-2."            

"Ieu leres pisan kaulinan ngarobah warta, henteu ngan pikeun industri hemp, tapi pikeun dunya," ceuk Justin Benton, Pangadeg sarta CEO 101 Hemp. "Kami di industri parantos lami terang sipat mangpaat tina hemp atah - anak kuring sorangan parantos dirawat ku produk rami pikeun ngabantosan diagnosis autisme. Janten kami bagja pisan sareng lega ningali yén komunitas ilmiah leres-leres ngagali poténsi produk rami pikeun ngabantosan ngalawan panyakit sanés sapertos COVID-19. Dunya geus siap pikeun solusi alam. Sareng dumasar kana polling anu nembe kami jalankeun, 100% pamilon kami satuju, milih 'Leres,' yén aranjeunna bakal daék nyandak CBDa sareng CBGa unggal dinten saatos maca panilitian panganyarna ieu ti Oregon State.

Hemp (cannabis sativa) mangrupikeun sumber serat sadunya, kadaharan, pakan ternak, sareng kapanggih dina rupa-rupa kosmétik, lotion awak, sareng seueur suplemén dietary. Produk pangan hemp atah henteu ngandung zat psikoaktif THC Delta Nine sareng umumna dianggap aman pikeun konsumsi normal. Pikeun warta hemp / CBD panganyarna sareng produk turunan hemp, tuturkeun 101 Hemp dina média sosial: Facebook, Instagram, YouTube.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN