Pausahaan Narkoba Anyar Klaim Harga Panghandapna dina 100 Resép Nyalametkeun

Ditulis ku jelema nu nyunting

Mark Cuban Cost Plus Drug Company (MCCPDC) ayeuna sacara resmi ngaluncurkeun apotek online na costplusdrugs.com. Peluncuran éta ngan ukur sababaraha minggu saatos operasi manajer kauntungan apoték (PBM) diadegkeun - duanana usaha kritis dina usaha perusahaan pikeun ngabantosan konsumen tina harga obat anu naék.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun kana polling Gallup Séptémber 2021, 18 juta urang Amerika nembé teu tiasa mayar sahenteuna hiji pangobatan resép pikeun rumah tanggana kusabab biaya naékna, sareng 1 dina 10 urang Amerika parantos ngalangkungan dosis pikeun ngahémat artos. Peluncuran apoték ngawakilan tonggak penting anu munggaran dina nyangking pangobatan anu hargana pikeun jutaan.

Pangobatan anu kasohor anu ngagambarkeun tabungan anu luar biasa di apoték kalebet:

• Imatinib - perlakuan leukemia

o Harga ritel: $9,657 per bulan

o Harga panghandapna kalayan voucher umum: $120 per bulan

o harga MCCPDC: $47 per bulan

• Mesalamine - perlakuan colitis ulcerative

o Harga ritel: $940 per bulan

o Harga panghandapna kalayan voucher umum: $102 per bulan

o harga MCCPDC: $32.40 per bulan

• Colchicine - perlakuan asam urat

o Harga ritel: $182 per bulan

o Harga panghandapna kalayan voucher umum: $32 per bulan

o harga MCCPDC: $8.70 per bulan

"Kami bakal ngalakukeun naon waé pikeun nyandak obat-obatan anu hargana pikeun pasien," saur Alex Oshmyansky, CEO Mark Cuban Cost Plus Drug. "The markup on ubar berpotensi lifesaving yén jalma gumantung kana mangrupakeun masalah anu teu bisa dipaliré. Penting pisan yén urang nyandak tindakan sareng ngabantosan ngalegaan aksés kana pangobatan ieu pikeun anu paling peryogina.

Salaku wholesaler farmasi kadaptar, MCCPDC bisa bypass middlemen na markups ngerakeun. Harga apoték ngagambarkeun harga produsén anu saleresna ditambah margin datar 15% sareng biaya apotéker. Kalayan bantosan perusahaan kasehatan digital Truepill, pasien tiasa ngarepkeun pangalaman e-commerce anu lancar sareng aman nalika nganapigasi halaman wéb apoték, diwangun sareng didamel ku platform kaséhatan digital Truepill. Pasén ogé bakal ngarasakeun minuhan resép dipercaya jeung pangiriman ngaliwatan tapak suku apoték nasional Truepill urang.

Kusabab perusahaan nampik mayar harga sumebar ka PBM pihak katilu supados diidinan ngolah klaim asuransi, apoték online bakal janten usaha mayar tunai. Nanging, modélna hartosna pasien tiasa langsung mésér sajumlah ageung pangobatan kalayan harga anu sering langkung handap tina jumlah anu dikurangan sareng sarat copay rencana asuransi.

Dina Nopémber 2021 MCCPDC asup kana industri PBM pikeun ngalayanan perusahaan anu nyayogikeun liputan resep dina rencana kauntungan karyawan. MCCPDC geus pledged janten "radikal transparan" dina hungkul sorangan jeung pausahaan ubar salaku PBM a, nembongkeun biaya sabenerna eta mayar ubar jeung ngaleungitkeun sumebarna harga na misaligned insentif potongan harga. MCCPDC antisipasi PBM na bisa ngahemat pausahaan jutaan dollar tanpa parobahan kauntungan na, gumantung kana ukuran dunungan, sabab bakal ngaleungitkeun model PBM tradisional. Pausahaan ngarencanakeun pikeun ngahijikeun apoték sareng grosir sareng PBM na, janten perusahaan naon waé anu nganggo PBM na bakal ngagaduhan aksés kana harga grosir ngalangkungan apoték online na.

"Aya seueur aktor anu goréng dina ranté pasokan farmasi anu nyegah pasien nampi obat anu mampu," saur Oshmyansky. "Hiji-hijina cara pikeun mastikeun harga anu murah nyaéta ngahijikeun sacara vertikal."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN