Martha Stewart Ngaluncurkeun Garis Anyar ngeunaan Topik Kabugaran CBD

Ditulis ku jelema nu nyunting

Dinten ayeuna, Martha Stewart CBD ngumumkeun Martha Stewart CBD Wellness Topicals, nyirian ékspansi kategori merek anu munggaran dina portopolio CBD na. Martha Stewart CBD nyadiakeun konsumén kalawan cara gampang pikeun ngatur kaperluan maranéhanana sapopoe kalayan produk CBD merenah tur dipercaya - kaasup gummies, minyak, softgels jeung CBD Wellness Topicals anyar. Martha Stewart CBD Wellness Topicals nawiskeun solusi saderhana anu gampang dianggo, gampang dipikacinta, sareng mangrupikeun bagian tina portopolio kabugaran Martha.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dimekarkeun pikeun ngaronjatkeun wellbeing sapopoé dina cara husus, garis topical diwangun ku Super Strength CBD Cream dirancang pikeun recovery otot, Sleep Science CBD Cream dirancang pikeun sare hadé tur Daily De-Stress CBD Cream dirancang pikeun manajemén stress. Masing-masing produk dirumuskeun ku tingkat CBD anu unggul di pasar, ko-aktif anu kuat sareng téknologi aroma-aroma anu kabuktian dirumuskeun khusus pikeun unggal kabutuhan, sadayana saimbang sacara saksama pikeun hasil anu optimal.

"Kuring yakin yén hirup ogé tiasa disederhanakeun ku fokus kana solusi praktis sareng efektif, naha éta kuring nyiptakeun garis CBD Wellness Topical ieu sareng tim Canopy Growth," saur Martha Stewart. "Kuring bungah ngabantosan ningkatkeun kahirupan sadinten para palanggan ngalangkungan formulasi anu kabuktian anu ngajantenkeun kabugaran tiasa diaksés sareng merenah, kalayan panawaran anu ngarengsekeun teu ngarareunah otot, kurang sare, sareng setrés."

Rumus anu épéktip diciptakeun ku Martha ku gawé bareng sareng Marquee Brands sareng Canopy Growth Corporation, perusahaan produk konsumen dumasar kana ganja sareng cannabinoid anu unggul di dunya. Leveraging wawasan konsumen Canopy Growth urang unparalleled sarta terus inovasi dina spasi, garis anyar ngagunakeun motong ujung aroma-téhnologi kabuktian ngaktifkeun wewengkon konci otak pikeun ngainduksi parobahan kaayaan mood sabudeureun wewengkon rélaxasi, ngurangan kahariwang, émosi jeung memori.

"Martha Stewart CBD nawarkeun konsumén solusi basajan pikeun ngaronjatkeun wellness sapopoé, sarta kami thrilled rék dilegakeun kana kategori anyar kalawan peluncuran CBD Wellness Topicals ieu," ceuk Dr Anna Persaud, Wakil Présidén Skincare & Topicals di Canopy Growth. "Kabuktian tiasa dianggo sareng diuji sareng konsumen, solusi topikal anu kualitas luhur sareng efektif ieu dirumuskeun sacara ilmiah sareng diuji sacara ketat dina puncak standar industri, sareng garis énggal ngawakilan inovasi pang anyarna dina portopolio ngembang tina tawaran CBD anu tiasa diaksés Martha Stewart.

Martha Stewart CBD Wellness Topicals dirumuskeun sareng CBD spéktrum lega turunan AS, kalayan garis anu nampilkeun tingkat-tingkat utama CBD kalayan harga panghandapna per mg CBD versus pesaing. Dina peluncuran, unggal SKU bakal sayogi kanggo ngagaleuh dina ukuran 20mL, 50mL sareng 150mL.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN