Patén AS Anyar pikeun Ngadeteksi PTSD dina Subjek Hirup

Ditulis ku jelema nu nyunting

Neurovation Labs, Inc., perusahaan biotéhnologi nargétkeun biomarker fisik PTSD pikeun diagnosis sareng pengobatan komprehensif, dinten ayeuna ngumumkeun yén Kantor Patén sareng Merek Dagang AS ngaluarkeun Patén AS No. 11,224,668, dina 18 Januari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Patén éta, anu judulna "Komposisi sareng Métode pikeun Ngadeteksi GluA1 dina Otak sareng Ngidentipikasi Ayana PTSD Dimédiasi GluA1," diarahkeun kana komposisi novel sareng metode pikeun ngadiagnosa PTSD ogé ngubaran PTSD saatos diagnosis sapertos kitu.              

"Sanyawa anu ditangtayungan ku patén ieu mangrupikeun salah sahiji séri kelas anu dikembangkeun Neurovation Labs pikeun ngaktifkeun diagnosis obyektif PTSD sareng pikeun ngevaluasi mékanisme anu aya dina PTSD sareng gangguan kaséhatan méntal anu sanés. Sanyawa ieu sareng metode anu saluyu anu katutupan ku patén ngagambarkeun novél, pendekatan anu ditargetkeun pikeun kaséhatan méntal sareng ngabayangkeun gangguan anu dimédiasi otak, ”saur Dr. Jennifer Perusini, Co-Founder & Chief Executive Officer of the company.

Patén ieu ngan ukur dipiboga ku Neurovation Labs sareng mangrupikeun penerbitan munggaran tina portopolio hak cipta intelektual anu langkung lega tina hasil panalungtikan sareng pamekaran perusahaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN