Ngurangan Panyebaran Pandémik Ayeuna

Ditulis ku jelema nu nyunting

Jumlah jalma anu katépaan ku varian Omicron tina COVID-19 parantos pegat catetan saprak taun énggal dimimitian. Salaku hasil tina gelombang énggal, kit tés kirang cekap.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun ka Anthony S. Fauci, Kapala Panaséhat Médis pikeun Présidén Biden, éta bakal penting pisan "urang kéngingkeun kamampuan tés anu langkung ageung, khususna nalika paménta pikeun tés tinggi pisan, kalayan kombinasi varian Omicron sorangan, ogé usum liburan, dimana jalma-jalma hoyong nampi tingkat kapastian tambahan yén aranjeunna dilindungi, sanaos anjeun divaksinasi sareng didorong. Minggu ieu, pamaréntahan ngaréspon ku ngaluncurkeun halaman wéb dimana urang Amerika tiasa nyuhunkeun tés COVID-19 gratis di bumi. Todos Médis Ltd., Moderna, Inc., Pfizer Inc., Regeneron Pharmaceuticals, Inc., Vaxart, Inc.

Samentawis éta, di New York, anu sakali deui janten pusat pandémik di Amérika Serikat, diumumkeun yén pejabat kota badé badé uih deui samentawis pikeun diajar jarak jauh pikeun puluhan rébu murid anu henteu muncul di kelas. "Analisis nyata anu nunjukkeun yén kami aya dina jalan anu leres. Barudak anu aya di bumi ngagaduhan paningkatan 15% atanapi kamungkinan kakeunaan. Parios naon nomerna upami aranjeunna nuju sakola. Hiji persén, ” Walikota Eric Adams ngajelaskeun.

Todos Médis Ltd. nembé ngumumkeun warta énggal yén, "Gawe sareng Komite Host NFL, Celebrity Sweat®, merek gaya hirup selebritis #1 deui sareng 22nd Annual Celebrity Flag Football Challenge® anu dipasihkeun ku Todos Medical's Tollovid®, Saptu, Pebruari. 12, 2022, 1:00 PM - 3:00 PM PST, di Malibu di Lapang Soccer Universitas Pepperdine (Di Luar). Panto muka jam 11:15 PST dimimitian ku zona kaulinan interaktif anu pikaresepeun, nawiskeun kagiatan, hadiah, hadiah sareng tuangeun. Aya ogé bakal acara satengah-waktos entertaining.

Selebriti Flag Football Challenge®, anu dipidangkeun ku Todos Medical's Tollovid®, mangrupikeun acara anu pikaresepeun pikeun kulawarga, dibuka pikeun peminat sadaya umur. Dua puluh lima atlit sareng selebriti bakal maén dina pertandingan maén bal bandéra kalapa sareng Responders Kahiji, Anggota Militer, sareng Grup Pemuda Boys sareng Girls ti sakuliah California diondang salaku tamu khusus. Kaulinan Flag Football Selebriti Sweat parantos janten acara utama salami dua puluh dua taun ka pengker. Taun ieu bakal janten pertandingan ulang tina pertandingan taun ka tukang sareng bakal nampilkeun NFL Quarterback Doug Flutie legendaris ngalawan NBA Hall of Famer Tracy McGrady, sareng NFL Hall of Famers Andre Reed sareng Michael Irvin salaku ko-kaptén. Tilas pamaén NFL sareng penyiar pasar finansial, Jon sareng Pete Najarian bakal janten kaptén selebriti, ngalambangkeun kulawarga Médis Todos. 

Selebriti sareng atlit sanés anu ayeuna dijadwalkeun ngiringan kalebet Anthony Anderson, Tory Lanez, Devin Hester, Wale, LaDainian Tomlinson, Reggie Bush, Anthony Pettis, Sergio Pettis, sareng seueur deui. Bally Sports West bakal ngasiarkeun pertandingan LIVE ti 1:00 PM - 3:00 PM PST sareng pasangan radio urang, iHeartRadio, bakal ngamajukeun acara ogé.

Selebriti Sweat reueus nyangking acara kasenangan, tuangeun, sareng hiburan komunitas anu hargana ieu ka fans kampung halaman Malibu, komunitas sakurilingna, sareng para peminat olahraga ti sakumna dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN