Alat Anti Perkosa Anyar

Ditulis ku jelema nu nyunting

Panyipta SafetyNet bakal debut poténsial game-changer dina gelut pikeun ngeureunkeun serangan seksual jeung human trafficking dina gala amal di kota Los Angeles dina 12 Pebruari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

SafetyNet nyadiakeun cangkir atawa aduk iteuk nu, kana bubuka ubar "desainer" kawas GHB, rohypnol, sarta ketamine, robah warna ka warna tina tembus kana wungu, alerting nu drinker yén ubar geus disimpen dina inuman maranéhanana.

"Tujuanana nyaéta pikeun terang yén usaha parantos dilakukeun pikeun nginum obat, ngirangan kamungkinan serangan seksual atanapi penculikan," saur Reena Sehgal, pengacara anu berbasis di Los Angeles ngawakilan SafetyNet. "Jalma tiasa langkung gampang terang yén inumanna bakal ngabéjaan upami aya anu nyobian ngalanggar hak-hakna."

Hiji Amérika tunduk kana perkosa atanapi narajang seksual kasarna unggal 68 detik, nurutkeun organisasi anti narajang seksual RAINN, kalawan lima persén dilaporkeun assaults seksual digolongkeun kana narkoba-ngainduksi. Produk, nu geus disatujuan ku John Hopkins, bakal demo di Gala.

Cangkir sareng pengaduk SafetyNet bakal sayogi sacara komersil saatos dana parantos dijamin. Produk ayeuna diperkirakeun pencét rak di toko grosir, toko minuman keras sareng di tempat sanés dina Méi 2022.

"SafetyNet sorangan bakal ngurangan assaults seksual ku detecting ubar ieu, tapi sugan malah leuwih importantly, pisan ayana bakal ngawula ka salaku deterrent a," ceuk Sehgal. "Pemerkosa sareng tukang dagang manusa bakal mikir dua kali upami aya produk anu sayogi anu bakal nangkep aranjeunna."

Hasil tina acara amal bakal nguntungkeun RAINN, Love Fearless, sareng non-profit sanés anu dikhususkeun pikeun ngeureunkeun serangan seksual sareng perdagangan manusa.

SafetyNet disponsoran ku Sehgal Law PC, Lastine Impressions, sareng Broken Vase Productions. Tujuanana nyaéta pikeun ngirangan pisan angka-angka éta sareng nyangking produk ka pasar anu bakal ngantepkeun jalma santai terang yén inumanna aman dikonsumsi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN