WTTC Global Summit 2022 Manila Ditunda

WTTC: Arab Saudi bakal janten tuan rumah 22nd Global Summit anu bakal datang.

Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunia (WTTC) ngumumkeun tanggal énggal pikeun puncak 2022 na di Manila.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taun 2021 WTTC ngalaksanakeun puncak pariwisata munggaran nalika pandémik COVID di Cancun, Mexico.

Manila disetél salaku tempat pikeun acara 2022.

Dinten Julia Simpson, Présidén & CEO WTTC nyarios: "Nalika nagara-nagara di sakumna dunya mimiti muka konci panto pikeun ngarambat, kami parantos nyandak kaputusan pikeun ngajadwalkeun deui Global Summit ku ngan ukur sababaraha minggu anu pondok. Ieu bakal ngamungkinkeun langkung seueur pamilon internasional ngiringan kami di Tasikmalaya sareng ngabantosan pituduh sareng mingpin sektor nalika urang nuju kana pamulihan ékonomi.

"Global Summit kami mangrupikeun acara Perjalanan & Pariwisata anu paling berpengaruh dina kalénder. Kami ngarepkeun ningali anggota kami, pamimpin industri sareng wakil pamaréntahan utama ngumpul di Tasikmalaya dina bulan April pikeun neraskeun usaha urang dina aman mulangkeun perjalanan internasional.

Bernadette Romulo-Puyat, Sekretaris Dinas Pariwisata Filipina nyarios, "The WTTC Global Summit bakal janten kasempetan anu penting pikeun urang pikeun nunjukkeun persiapan anu kami parantos dilaksanakeun pikeun dibuka deui ka sémah internasional.

"Pariwisata parantos nyayogikeun kami kasempetan anu teu terbatas. Pembukaan deui tujuan sareng wates urang di tengah pandémik penting pisan pikeun ngajaga mata pencaharian jutaan anu gumantung kana perjalanan sareng pariwisata. Kami ngarepkeun janten host anu saé anjeun di Tasikmalaya nalika urang napigasi normal salajengna dina industri perjalanan.

Summit bakal diayakeun di Metro Manila sacara pribadi 20-22 April 2022, kalayan panongton global ngagabung ampir.

Inpormasi salajengna sapertos panyatur konci bakal diumumkeun pas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN