Airbus ngirimkeun A320neo sareng Airspace Cabin énggal ka SWISS

Airbus ngirimkeun A320neo sareng Airspace Cabin énggal ka SWISS
Airbus ngirimkeun A320neo sareng Airspace Cabin énggal ka SWISS
Ditulis ku Harry Johnson

Fitur kabin Airspace anyar kaasup panels sidewall slimmer pikeun spasi pribadi tambahan dina tingkat taktak; pintonan hadé ngaliwatan jandéla kalawan bezels redesigned maranéhanana sarta nuansa jandela lengkep terpadu; bins overhead pangbadagna pikeun 60% leuwih kantong; téknologi cahaya LED pinuh panganyarna; LED-cahayana 'wewengkon lawang'; sareng wc anyar kalayan fitur anu teu dirampa higienis sareng permukaan antimikrobial.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Swiss parantos nyandak pangiriman anu kahijina Airbus A320neo nampilkeun konfigurasi kabin Airspace anyar. 

Fitur kabin Airspace anyar kaasup panels sidewall slimmer pikeun spasi pribadi tambahan dina tingkat taktak; pintonan hadé ngaliwatan jandéla kalawan bezels redesigned maranéhanana sarta nuansa jandela lengkep terpadu; bins overhead pangbadagna pikeun 60% leuwih kantong; téknologi cahaya LED pinuh panganyarna; LED-cahayana 'wewengkon lawang'; sareng wc anyar kalayan fitur anu teu dirampa higienis sareng permukaan antimikrobial.

Swiss nyaeta lila-ngadeg Airbus customer, operasi Airbus A220 na A320 Family Aircraft dina jaringan Éropa sarta salian A330s na A340s global. Dina 2018 Lufthansa Group, perusahaan induk tina Swiss, milih ngalengkepan leuwih ti 80 pesawat kulawarga A320 anyar na on pesenan ti Airbus jeung kabin Airspace.

Kulawarga A320neo mangrupikeun kulawarga pesawat anu paling suksés sareng nunjukkeun 99,7% tingkat réliabilitas operasional. A320neo nyadiakeun operator kalawan 20% réduksi dina konsumsi bahan bakar jeung CO 2  émisi. Kulawarga A320neo ngasupkeun téknologi panganyarna kaasup mesin generasi anyar jeung alat ujung jangjang Sharklet. The Airbus' Kulawarga A320neo nawiskeun kanyamanan anu teu aya tanding dina sadaya kelas sareng korsi Airbus' 18 inci-lega dina ékonomi salaku standar. 

Dina ahir Désémber 2021, Kulawarga A320neo parantos nampi ampir 7,900 pesenan ti langkung ti 120 palanggan di sakuliah dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | TravelIndustry News