Industri perjalanan AS: Kabijakan anyar diperyogikeun pikeun mulangkeun paménta perjalanan

Industri perjalanan AS: Kabijakan anyar diperyogikeun pikeun mulangkeun paménta perjalanan
Industri perjalanan AS: Kabijakan anyar diperyogikeun pikeun mulangkeun paménta perjalanan
Ditulis ku Harry Johnson

Proyék Ékonomi Pariwisata yén tanpa tindakan féderal anu ditargetkeun pikeun ngagancangkeun uih deui bisnis sareng paménta perjalanan internasional, duanana bagéan penting ieu moal pulih sapinuhna dugi ka sahenteuna 2024.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Langkung ti 600 anggota industri perjalanan - wawakil sadaya 50 nagara bagian, Kacamatan Columbia, Puerto Rico sareng Guam - nandatanganan surat ka kapamimpinan kongres anu nyorong tindakan langsung ngeunaan kawijakan féderal jangka-deukeut pikeun mulangkeun sareng tumuwuh industri perjalanan AS. Surat ieu dikirimkeun ku Asosiasi Perjalanan AS ka legislatif.

Rincian surat éta ukuran anu khusus ditujukeun pikeun nyegerkeun deui perjalanan bisnis domestik sareng séktor perjalanan inbound internasional, anu terus bajoang pikeun mundur. Perkiraan awal Ékonomi Pariwisata nunjukkeun yén belanja perjalanan internasional mangrupikeun 78% di handap tingkat 2019 dina 2021.

Pariwisata Ékonomi proyék nu tanpa aksi féderal sasaran pikeun ngagancangkeun balikna bisnis jeung paménta perjalanan internasional, duanana bagéan vital ieu moal pinuh cageur nepi ka sahenteuna 2024. Kawijakan di handap ieu diperlukeun pikeun mulangkeun jobs leungit, reinvigorating usaha jeung komunitas, sarta mastikeun pamulihan anu rata dina sadaya séktor perjalanan:

  • Lulus Pamulihan Brand Amérika Serikat kalakuan (S. 2424 / HR 4594), nu mindahkeun surplus sharing $250 juta ti Travel Promotion Fund pikeun mulangkeun anggaran Brand USA sarta ngarojong usaha pikeun mawa balik datang internasional ka sakabeh wewengkon di Amérika Serikat.
  • Brand Amérika Serikatanggaran 's ngahontal lows bersejarah di 2021 alatan turunna lungkawing dina waragad perjalanan internasional anu dipaké pikeun ngabiayaan program.
  • Nyadiakeun stimulus pajeg sasaran pikeun mulangkeun belanja perjalanan bisnis, hiburan hirup, sarta acara di-jalma.
    • sks pajeg samentara sarta deductions, kayaning nu diajukeun dina Bagéan 2 jeung 4 tina Rékréasi sarta Dagang Jobs Pamulihan Act (S.477 / HR1346), bakal merangsang belanja jeung quicken laju recovery pikeun perjalanan bisnis, konferensi, hiburan live, nu. kasenian, olahraga liga minor, sareng acara jalma-jalma sanés.
  • Nyadiakeun dana tambahan pikeun hibah bantuan pikeun usaha perjalanan anu parah ku cara ngalegaan hak pikeun Dana Revitalisasi Rumah Makan (RRF), Program Hibah Operator Tempat Tertutup, atanapi ngadamel program bantuan énggal kalayan struktur anu sami sareng RRF pikeun usaha anu gumantung perjalanan anu parah ku larangan COVID-19-kalebet hotél, perencana acara, operator wisata grup, atraksi, Advisors perjalanan jeung loba batur.

"Nalika pandémik Covid terus mangaruhan industri perjalanan, nyayogikeun kabijakan féderal tambahan sareng kabijakan stabilisasi bakal ngabantosan sadaya séktor perjalanan ngawangun pamulihan anu rata," saurna. Asosiasi Perjalanan AS Wakil Présidén Eksekutif Urusan Umum sareng Kabijakan Tori Emerson Barnes.

"Kongres kedah ngadamel prioritas ieu gancang-gancang pikeun ngaktifkeun uih deui perjalanan bisnis sareng rapat sareng acara profésional, salian ti bagéan perjalanan inbound internasional."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN