Jamaika sareng Républik Dominika Nguatkeun Kerjasama Pariwisata Anyar

Bartlett muji NCB dina peluncuran inisiatif Portofolio Dampak Respon (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett - Gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett ngagaduhan diskusi ringkes di Spanyol dinten ayeuna sareng Présidén Républik Dominika (DR), Anu Mulia Luis Abinader sareng pejabat DR anu sanés pikeun nguatkeun hubungan pariwisata. Ieu sabagian bakal ngahasilkeun tingkat anyar pariwisata multi-tujuan anu ditujukeun pikeun ngartikeun deui kumaha fungsi pariwisata di daérah éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Mindahkeun éta nalika Menteri Bartlett sareng tim alit ngahadiran FITUR, acara dagang perjalanan internasional sareng pariwisata taunan panggedéna di dunya, ayeuna dilaksanakeun di Madrid, Spanyol.

"Jamaica jeung Républik Dominika bakal asup ka era anyar 'co-petisi,' nyaeta, kolaborasi jeung gawé babarengan dina ngembangkeun pariwisata tinimbang kompetisi tradisional nu geus ciri tina arrangements pariwisata pre-COVID di Karibia. Présidén nagara aya di FITUR salami saminggu sareng Menteri David Collado, Menteri Pariwisata, sareng komitmenna nyaéta pikeun urang gawé bareng ngawangun pariwisata di daérah éta, ”saur Menteri Bartlett.

Pimpinan ogé ngabahas kamungkinan ngaluncurkeun kampanye pamasaran multi-tujuan, salah sahiji tina tilu hasil warisan ti konferensi global Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) Nopémber 2017 di Teluk Montego, anu ngadesek pamaréntah Karibia sareng swasta pikeun kolaborasi pikeun maju. integrasi régional ngaliwatan promosi jeung harmonisasi panerapan ngeunaan konektipitas hawa, facilitation visa, sarta ngembangkeun produk.

"Ngarah program ieu mangrupikeun fitur anu pikaresepeun pikeun maju pikeun pariwisata di Karibia."

"Sareng hakekat ieu bakal ngakibatkeun, kanyataanna, kana tingkat pariwisata multi-tujuan anu bakal ngartikeun deui jalan fungsi pariwisata di daérah éta. Tapi anu langkung penting, éta bakal nyetél panggung pikeun ngalegaan pasar di daérah urang pikeun nyumponan pamaén anu langkung ageung sareng langkung seru dina industri global sareng narik mega-maskapai anu mawa panumpang jarak jauh ka Karibia, ”terang Bartlett.

Kami bungah ngeunaan prospek jaman anyar pikeun pangembangan pariwisata, sareng Jamaika sareng Républik Dominika mangrupikeun pusat ieu, ”tambah anjeunna.

Bartlett ogé ngabagikeun yén manajemén hutang sareng dana ogé janten pusat diskusi anjeunna di FITUR pikeun ngabantosan pamangku kapentingan anu paling hese ditarajang ku pandémik pikeun ngawangun deui. Anjeunna nyarios ka Présidén Banco Popular, Ignacio Alvarez, anu mangrupikeun bank pariwisata panggedéna di Karibia, pikeun ngabahas unsur-unsur manajemén hutang dina séktor anu kapangaruhan pisan ku pangaturan kiridit kusabab pandémik sareng lirén kagiatan ékonomi di jero nagara. spasi pariwisata pikeun leuwih sataun.

#jamaika

#fitur

#jamaikatravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN