Semangat Anyar, Dorongan sareng Komitmen di 20th IMEX Frankfurt

IMEX di Frankfurt Show Floor - Gambar kahadean tina IMEX Group
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pendaptaran dibuka dinten ayeuna pikeun édisi ulang 20th IMEX di Frankfurt 31 Mei - 02 Juni kalayan rupa-rupa exhibitors sareng pembeli anu parantos dikonfirmasi ti sababaraha séktor sareng pasar. Panitia, Grup IMEX, nyatakeun yén ieu nunjukkeun paningkatan paménta pikeun rapat global, acara sareng industri perjalanan insentif pikeun ngareset sareng uih deui kana bisnis babarengan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

nu IMEX tim bakal ngabagéakeun deui loba perantara na lila-ngadegkeun, bari geus boga grup anyar dijejeran up ti Australia jeung AS. Saatos suksés di IMEX America, Egroup bakal mawa grup pembeli ka Frankfurt pikeun kahiji kalina bari mitra hotél utama IMEX - Hilton, Marriott, Radisson, Hyatt sareng Melia - sadayana komitmen pikeun mawa grup klien kana acara éta.

Di antara tujuan, tempat sareng supplier anu dikonfirmasi salaku paméran nyaéta Spanyol, Maroko, Mesir, Latvia, Hotel Maritim sareng Jalur Pelayaran Norwegia. Leva Gredzena ti Dewan Pariwisata Nasional Latvia ngécéskeun: "Salaku Latvia sigana nyambung deui ka dunya, IMEX di Frankfurt bakal janten pasar penting pikeun urang ngamimitian deui fasilitasi perjalanan internasional, sareng ngahubungkeun sareng kolega énggal sareng lami."

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nyebutkeun:

"Kami bungah ngaluncurkeun pendaptaran pikeun édisi IMEX khusus ieu di Frankfurt, acara anu parantos nganteurkeun bisnis, jaringan sareng diajar anu penting pikeun masarakat saprak kami ngaluncurkeunana 20 taun ka pengker."

"Moméntum sareng napsu pikeun ngalakukeun bisnis nyaring sareng jelas di IMEX America dina bulan Nopémber sareng seueur tim anu nembé wangsul ti PCMA di Las Vegas dimana aranjeunna nguping nanaon tapi sumanget, dorongan sareng komitmen pikeun IMEX di Frankfurt dina Méi. Ieu nyayogikeun jalan pikeun tilu dinten anu pikaresepeun di Frankfurt nalika waktosna sumping.

IMEX di Frankfurt lumangsung 31 Méi - 2 Juni 2022 - komunitas acara bisnis tiasa ngadaptar Ieuh. Pendaptaran gratis.

eTN mangrupikeun pasangan média pikeun IMEX.

#imex

#imexfrankfurt

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN