3 Penerbangan Anyar ka Jamaika ti Bélgia sareng Walanda ku April

Gambar kahadean tina elmnt ti Pixabay
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, kaluar tina ngajomblo ayeuna di Spanyol, geus ngumumkeun yén TUI Bélgia jeung TUI Walanda bakal launching tilu penerbangan mingguan antara Bélgia, Walanda, sarta Montego Bay ku April taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

TUI Belgia bakal ngoperasikeun dua penerbangan langsung unggal minggu antara Bandara Internasional Brussel sareng Teluk Montego, sedengkeun TUI Walanda bakal ngajalankeun hiji penerbangan langsung per minggu antara Bandara Internasional Amsterdam Schiphol sareng Teluk Montego. Boeing 787 Dreamliners kalayan kira-kira 300 korsi masing-masing dianggo pikeun penerbangan.

 "Kami bagja pisan ku pengumuman ieu sareng poténsi dampak anu bakal aya dina sektor pariwisata urang."

"Penerbangan ieu ogé bakal mulangkeun pasar pariwisata Bélgia sareng Walanda ka tempat sateuacan pandém."

"Sedengkeun dua taun ka tukang geus roller coaster, kami geus digawé getol pikeun mastikeun yén karya tetep Jamaica pageuh dina pikiran mitra internasional kritis urang téh bertulang unggal poé, "saur Bartlett. 

Bélgia sareng Walanda gaduh populasi gabungan kirang ti 30 juta, panghasilan per kapita tinggi, sareng minat anu kuat dina perjalanan internasional. Éta ogé aya di jantung Uni Éropa, kalayan hawa anu luar biasa sareng mulus, rel, sareng konektipitas jalan ka seueur nagara Éropa anu sanés.

Warta ieu sumping nalika Menteri Pariwisata Hon Edmund Bartlett sareng tim alit ngahadiran FITUR, pameran dagang perjalanan internasional sareng pariwisata internasional anu paling penting di dunya, ayeuna nuju di Madrid, Spanyol.

Delano Seiveright, Panaséhat Senior sareng Strategist di Kamentrian Pariwisata nyorot yén "penerbangan Belgian sareng Walanda bakal dugi ka dalapan jumlah penerbangan per minggu antara buana Éropa sareng Jamaika. Opat penerbangan dioperasikeun antara Frankfurt, Jérman sareng Montego Bay, Jamaika ku operator Jerman Condor sareng Eurowings Discover.

"Sajaba ti éta, kami bakal ngajaga layanan langsung mingguan antara Zurich, Swiss, sareng Teluk Montego, Jamaika. Kami ngaluarkeun kira-kira lima belas penerbangan nonstop per minggu antara Inggris sareng Jamaika anu dioperasikeun ku Virgin Atlantic, British Airways, sareng TUI tina penilaian ieu, "tambah Seiveright.

"The turnout masif di FITUR nunjukkeun sacara jelas yén pariwisata aya dina lintasan pertumbuhan anu padet, sareng urang kedah mastikeun yén masarakat Jamaika nguntungkeun. Urang moal pernah hilap kana immediacy pariwisata, anu ngamungkinkeun infusion belanja pariwisata kana ékonomi lokal. Pariwisata henteu tiasa aya nyalira, sabab mangrupikeun industri ranté pasokan anu ngalangkungan sababaraha séktor ékonomi, kalebet tatanén, manufaktur, sareng transportasi. Ieu kumaha kelestarian ékonomi kahontal, ”saur Bartlett.

#Bélgia

#Walanda

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN