Aruba ngumumkeun syarat éntri énggal pikeun wisatawan AS sareng Kanada

Aruba ngumumkeun syarat éntri énggal pikeun wisatawan AS sareng Kanada
Aruba ngumumkeun syarat éntri énggal pikeun wisatawan AS sareng Kanada
Ditulis ku Harry Johnson

Éféktif 18 Januari 2022, warga ti AS sareng Kanada (nagara-nagara berisiko tinggi) bakal ngagaduhan pilihan nyandak tes antigen hiji (1) dinten sateuacan atanapi tes PCR dugi ka dua (2) dinten sateuacan angkat ka Aruba.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Otoritas Pariwisata Aruba ngumumkeun éta Aruba geus diropéa syarat Éntri na pikeun travelers ti AS jeung Kanada. 

Efektif 18 Januari 2022, warga ti AS sareng Kanada (nagara-nagara anu berisiko tinggi) bakal gaduh pilihan nyandak tes antigen hiji (1) dinten sateuacan atanapi tes PCR dugi ka dua (2) dinten sateuacan angkat ka Aruba. Punten dicatet yén ti saprak 27 Désémber 2021, warga ti nagara-nagara berisiko tinggi henteu gaduh pilihan pikeun nguji nalika sumping.

Pangunjung 12 sareng langkung lami, anu parantos nguji positip nganggo tés molekular COVID-19 ku swab nasopharyngeal antara 10 dinten sareng 12 minggu sateuacan angkat ka Aruba, sareng henteu nunjukkeun gejala naon waé, bakal dibebaskeun tina sarat pikeun nyayogikeun COVID négatip. -19 hasil tés pikeun asupna kana Aruba.

Épéktip 18 Januari 2022, Aruba nampi tés Antigén sareng tés Molekul (sapertos PCR) ti laboratorium anu disertipikasi salami éta nyumponan Persyaratan Uji COVID-19.

Salaku ngumumkeun dina bulan Désémber, Aruba kungsi gawé bareng jeung OK2Roam pikeun nyieun cara nu leuwih mulus pikeun nu datang pikeun ngolah sarat asupna ka pulo Karibia.

Sistem anyar ngamungkinkeun para wisatawan otorisasi laboratorium anu disatujuan pikeun ngirim hasil tés négatip langsung ka platform éntri kartu Embarkasi-Disembarkasi Aruba.

Ngaliwatan sistem ieu, wisatawan tiasa nyandak tes PCR anu diawasi ku pidéo atanapi tiasa angkat ka pusat tés di langkung ti 50 lokasi, dimana aranjeunna tiasa nyandak PCR atanapi uji antigén gancang.

Ladenan, anu disayogikeun ku VFS Global, diuji sareng disahkeun pikeun mastikeun yén éta tiasa patuh kana syarat tés anyar Aruba.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN