Sahenteuna 29 jalma tiwas di Liberia doa stampede

Sahenteuna 29 jalma tiwas di Liberia doa stampede
Sahenteuna 29 jalma tiwas di Liberia doa stampede
Ditulis ku Harry Johnson

Rincian ngeunaan bencana tetep samar. Numutkeun laporan lokal, éta acara téh gathering solat Kristen - dipikawanoh di Liberia salaku "perang salib" - diayakeun di lapangan maén bal di New Kru Town, hiji suburban kelas gawé di ibukota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pulisi Monrovia nyarios yén sahenteuna 29 jalma tiwas dina stampede dina rapat doa Kristen di ibukota Liberia dinten Kemis, sareng aya kasieun yén tol tiasa naék.

Juru bicara pulisi Moses Carter nyatakeun yén jumlah maotna samentawis sareng "tiasa ningkat" kusabab sajumlah jalma dina kaayaan kritis. Anjeunna nambahan yén murangkalih kalebet diantara anu maot.

Wakil menteri inpormasi Liberia masihan jumlah maot anu sami.

"Dokter nyarios 29 jalma maot sareng sababaraha aya dina daptar kritis," saur Jalawah Tonpo, nyauran radio nagara ti rumah sakit caket dieu.

"Ieu dinten hanjelu pikeun nagara," tambah Tonpo.

Média lokal ngalaporkeun dina Kemis yén musibah sapeuting lumangsung dina rapat anu diayakeun di lapangan maén bal di New Kru Town, kaléreun Monrovia. Teu jelas naon anu nyababkeun stampede.

Rincian ngeunaan bencana tetep samar. Numutkeun laporan lokal, éta acara téh gathering solat Kristen - dipikawanoh di Liberia salaku "perang salib" - diayakeun di lapangan maén bal di New Kru Town, hiji suburban kelas gawé di ibukota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment