Pajabat Belarusian dituduh ngabajak pesawat di Pangadilan Federal AS

Pajabat Belarusian dituduh ngabajak pesawat di Pangadilan Federal AS
Pajabat Belarusian dituduh ngabajak pesawat di Pangadilan Federal AS
Ditulis ku Harry Johnson

Pajabat senior Belarusian konspirasi ngagunakeun ancaman bom palsu pikeun sacara teu sah ngalihkeun penerbangan panumpang anu mawa warga Amérika pikeun nangkep pembangkang Belarusia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Departemen Kaadilan AS parantos ngadakwa opat pajabat pamaréntahan Bélarus kalayan konspirasi pikeun ngalakukeun pembajakan udara pikeun maksa a Ryanair pesawat panumpang mawa oppositionist Romawi Protasevich ka darat di Minsk.

dakwaan ieu Filed Kemis di Pangadilan Distrik AS - Kacamatan Kidul New York.

Tuduhan pembajakan udara diajukeun ngalawan kapala Belaeronavigatsia Leonid Churo, timbalan na Oleg Kazyuchits, ogé dua perwira KGB (Belarusia Gestapo) anu namina henteu diungkabkeun.

dakwaan ngomong yén laporan ngeunaan "bom" dina dewan Ryanair pesawat, nu kapaksa nyieun badarat darurat di Minsk, ieu ngahaja palsu.

Pajabat Pamaréntah Bélarus Didakwa Ku Pembajakan Pesawat Pikeun Ngalihkeun Ryanair hiber 4978 Pikeun Nangkep Wartawan Dissident Dina Méi 2021

Pajabat Senior Belarusian Konspirasi Ngagunakeun Ancaman Bom Palsu Pikeun Ngalihkeun Penerbangan Panumpang Anu Mawa Warga Amérika Pikeun Nangkep Pembangkang Bélarus.

Damian Williams, Jaksa Amérika Sarikat pikeun Kacamatan Kidul New York, Asisten Jaksa Agung pikeun Kaamanan Nasional Matthew G. Olsen, Asisten Jaksa Agung Kenneth A. Sopan Jr tina Divisi Pidana Departemen Kaadilan, Asisten Diréktur-di-Charge Michael J Driscoll of Federal Bureau of Investigation ("FBI") New York Office, sarta Komisaris Keechant Sewell of the New York City Police Department ("NYPD"), ngumumkeun filing of a dakwaan hiji-count ngecas LEONID MIKALAEVICH CHURO, Diréktur. Jenderal Belaeronavigatsia Republican Unitary Air Navigation Services Enterprise ("Belaeronavigatsia"), otoritas navigasi hawa nagara Belarusian; OLEG KAZYUCHITS, Wakil Diréktur Jéndral Belaeronavigatsia; jeung dua perwira tina jasa kaamanan nagara Belarusian, ANDREY ANATOLIEVICH LNU jeung FNU LNU, kalawan konspirasi bunuh pesawat piracy pikeun rékayasa alihan tina Ryanair hiber 4978 ("Penerbangan") - anu mawa opat kawarganagaraan AS sareng langkung ti 100 panumpang sanés - nalika éta dina penerbangan ngalangkungan Bélarus dina 23 Méi 2021, pikeun tujuan néwak wartawan Belarusia anu henteu dissident anu naék kana pesawat éta. . Kasus ieu ditugaskeun ka Hakim Distrik AS Paul A. Engelmayer. Para terdakwa dumasar di Bélarus sareng tetep buron. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment