Uji Coba Klinis Anyar dina Pasén anu Kritis COVID-19 Pneumonia

Ditulis ku jelema nu nyunting

CalciMedica Inc., perusahaan saluran CRAC (calcium release-activated calcium), dinten ayeuna ngumumkeun inisiasi CARDEA-Plus, percobaan klinis Fase 2b anu dilakukeun di Amérika Serikat sareng Kanada, anu tiasa janten pamimpin pikeun Fase na. 3 program pangembangan Auxora ™ dina pasien kalayan pneumonia COVID-19 kritis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Uji coba dirancang pikeun ngumpulkeun data kasalametan pasien tambahan sareng Auxora, ngira-ngira kasalametan sareng khasiat Auxora dina kombinasi sareng tocilizumab sareng kortikosteroid, sareng meunteun kasalametan sareng efficacy tina tilu versus genep dinten dosing. Perusahaan nembe ngalaporkeun data topline tina uji coba CARDEA Fase 2 anu ngadukung studi salajengna dina populasi pasien ieu. 

CARDEA-Plus bakal ngadaptarkeun pasien pneumonia COVID-19 kalayan rasio PaO2/FiO2 (P/F) ≤200 anu peryogi nasal cannula aliran tinggi (HFNC) atanapi ventilasi noninvasive (NIV). Pasén bakal nampi dosis awal Auxora 2.0 mg / kg dituturkeun ku 1.6 mg / kg dina 24 jam, sareng 1.6 mg / kg dina 48 jam. Pasién anu ngagaduhan rasio P / F ≤100 atanapi dina ventilasi mékanis dina jam 48 bakal tiasa diacak pikeun nampi tilu dosis Auxora atanapi tilu dosis plasebo. Sadaya pasien bakal nampi standar perawatan anu kalebet panggunaan kortikosteroid sareng / atanapi tocilizumab.

"Sanaos ningkatkeun tingkat vaksinasi pikeun COVID-19, jumlah rawat inap sareng maotna anu ageung masih nyababkeun masalah anu penting," saur Sudarshan Hebbar, MD, Kapala Perwira Médis CalciMedica. "Sanaos tocilizumab parantos seueur dianggo dina pasien anu dirawat di rumah sakit sareng COVID-19, tetep aya kabutuhan pikeun ningkatkeun hasil pasien. Kami yakin Auxora gaduh mékanisme tindakan anu unik sareng sipat farmakokinetik anu tiasa masihan kauntungan klinis pikeun pasien anu pneumonia COVID-19 kritis.

"Inisiasi panilitian ieu, anu ogé ngamungkinkeun administrasi Auxora sareng tocilizumab sareng kortikosteroid dina pasien anu pneumonia COVID-19 kritis, mangrupikeun tonggak penting pikeun Perusahaan kami," saur Rachel Leheny, Ph.D., Kapala Eksekutif CalciMedica. . "Penting, hasil panilitian ieu, anu diteruskeun ku diskusi sareng FDA, bakal nginpokeun desain uji klinis Fase 3 poténsial dina taun ieu. Kami nampi sumanget anu lega sareng dukungan ti situs investigator pikeun ulikan ieu sareng ngantisipasi pendaptaran gancang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment