Ngaran Narkoba Yatim Anyar pikeun Pangobatan Limfoma Follicular

Ditulis ku jelema nu nyunting

CASI Pharmaceuticals, Inc., perusahaan biofarmaseutikal AS fokus kana ngamekarkeun sareng komersialisasi terapi inovatif sareng produk farmasi, ngumumkeun dinten ayeuna, yén Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) parantos masihan Orphan Drug Designation (ODD) ka pasanganna BioInvent International AB, pikeun BI-1206, hiji antibodi anti-FcyRllB investigational, pikeun pengobatan lymphoma follicular (FL), bentuk paling umum tina slow-tumuwuh lymphoma Non-Hodgkin (NHL).

Nyitak Friendly, PDF & Email

BI-1206 mangrupikeun calon ubar utama BioInvent sareng ayeuna ditalungtik dina dua uji Fase 1/2. Salah sahijina nyaéta ngevaluasi kombinasi BI-1206 sareng rituximab pikeun pengobatan limfoma Non-Hodgkin, anu kalebet penderita FL, MCL sareng limfoma zona marginal (MZL) anu parantos kambuh atanapi refractory kana rituximab. Percobaan Fase 1/2 kadua nalungtik BI-1206 dina kombinasi sareng terapi anti-PD1 Keytruda® (pembrolizumab) dina tumor padet.

Dr Wei-Wu He, Pupuhu sarta CEO CASI urang commented, "BioInvent terus nyieun kamajuan jeung ngembangkeun sarta kerangka pangaturan pikeun BI-1206. Persetujuan CTA di China dina bulan Désémber 2021 sareng Penunjukan Narkoba Yatim FDA panganyarna nunjukkeun poténsi kuat antibodi kelas munggaran ieu. CASI gaduh hak komérsial Cina BI-1026, sareng tim kami nuju nyiapkeun kajian klinis Cina. CASI sareng BioInvent mangrupikeun mitra anu lancar sareng gaduh tujuan umum pikeun nguntungkeun pasien kalayan téknologi farmasi anu inovatif.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment