Uji coba klinis anyar pikeun Pengobatan Kanker Prostat

Ditulis ku jelema nu nyunting

Hinova Pharmaceuticals Inc., perusahaan biofarmaseutik tahap klinis fokus kana ngembangkeun terapi novel pikeun kangker sareng panyakit métabolik ngaliwatan téknologi degradasi protéin anu ditargetkeun, ngumumkeun yén pasién munggaran kalayan kanker prostat tahan kastrasi metastatik (mCRPC) parantos suksés dosis dina Fase I. percobaan klinis HP518, degrader chimeric kacida selektif tur oral bioavailable targeting reséptor androgén (AR). Ulikan Fase I labél kabuka anu lumangsung di Australia bakal ngira-ngira kasalametan, farmakokinetik, sareng kagiatan anti-tumor HP518 di penderita mCRPC.

Nyitak Friendly, PDF & Email

HP518 parantos kapanggih sareng dikembangkeun ku platform panemuan ubar degradasi protéin anu dituju Hinova. Éta gaduh poténsi pikeun ngatasi résistansi ubar kanker prostat kusabab sababaraha mutasi AR khusus.

Degradasi chimeric nyaéta molekul leutik bifunctional anu ngamajukeun degradasi protéin target kalayan potency tinggi sareng selektivitas tinggi. Téknologi ieu ngagaduhan poténsi pikeun nargétkeun udagan anu henteu tiasa ditawar sareng pikeun ngatasi masalah résistansi ubar tina ubar molekul leutik tradisional.

"Ieu tonggak penting dina kamajuan usaha urang ti kapanggihna ubar kana ulikan klinis," ceuk Yuanwei Chen, Ph.D., Présidén jeung CEO Hinova. "Kami bungah ngeunaan éta sareng didédikasikeun pikeun nyangking pilihan perawatan anyar pikeun pasien di sakuliah dunya!"

Ngaliwatan platform panemuan ubar degradasi protéin anu dituju, Hinova tiasa nyaring kagiatan degradasi protéin sacara gancang sareng ngalaksanakeun desain efisien sareng optimasi degradasi chimeric. Saterusna, Hinova boga pangalaman profound dina kontrol manufaktur kimiawi sanyawa degrader Chimeric.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment