Kia EV6 Ayeuna Unggul Car of the Year dina 2022 Mobil Naon? Panghargaan

Ditulis ku jelema nu nyunting

Kia EV6 parantos kéngingkeun panghargaan 'Car of the Year' sadayana dina 2022 Mobil Naon anu bergengsi? Panghargaan, sareng dingaranan 'SUV Éléktrik Taun'. Kameunangan bersejarah ieu pikeun kendaraan listrik khusus Kia ngan ukur kadua kalina yén EV meunang Mobil Naon? Mahkota 'Car of the Year' saatos Kia Niro EV di 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Trofi 'Car of the Year' panganyarna pikeun Kia EV6 nuturkeun sababaraha panghargaan sareng penghargaan ti para ahli dina judul média internasional anu unggul dina 10 bulan ti saprak mobil mimiti diwanohkeun sacara global dina Maret taun ka tukang.

"EV6 ngagabungkeun rentang dunya nyata badag kalayan kamampuhan pikeun ngecas dina speeds nu euweuh saingan bisa nuturkeun, alamat dua masalah pangbadagna nu masih boga jalma ngeunaan mobil listrik. Naon deui, ku ngagunakeun underpinnings listrik bespoke tinimbang susunan nu dibagikeun ku model bensin jeung solar, Kia geus bisa ngamangpaatkeun ukuran kompak motor listrik sarta ngahasilkeun mobil anu hugely lega tur praktis, "ceuk Steve Huntingford, Editor. tina Mobil Naon? majalah. "Tambahkeun prestasi anu teu kaédah, perbaikan anu luar biasa, harga kompetitif sareng salah sahiji jaminan anu pangsaéna, sareng EV6 anu luar biasa henteu ngan ukur siga masa depan - karasaeun ogé."

"Ieu mangrupikeun kahormatan pikeun Kia meunang 'Car of the Year' dina Mobil Naon taun ieu? Panghargaan, sareng nunjukkeun sakali deui kumaha komitmen strategis urang pikeun electrifying rentang produk Kia leres-leres mayar. EV6 mangrupikeun mobil anu luar biasa, sareng nunjukkeun fokus anu teu kaampeuh dina janten panyadia global solusi mobilitas anu lestari," saur Ho Sung Song, Présidén sareng CEO di Kia Corporation. "Rencana kami pikeun electrify rentang kami geus gaining moméntum sarta ngawengku 11 model BEV anyar ku 2026 salaku bagian tina strategi Plan S kami, dimana, dina waktuna, kandaraan listrik bakal nyieun mayoritas jualan global urang."

EV6 nyangking jarak jauh, kakuatan nol émisi, ngecas ultra-gancang 800V sareng gaya anu khas pikeun pasar SUV silang. EV6 ngamungkinkeun wahana pikeun ngahontal jarak nyetir dugi ka 528 kilométer tina hiji muatan dina siklus gabungan WLTP, sedengkeun téknologi ngecas 800V canggih hartosna supir tiasa ngecas tina 10 dugi ka 80 persen dina ngan 18 menit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN