Pangobatan Aplikasi Narkoba Anyar pikeun Tumor Padet Lanjut

Ditulis ku jelema nu nyunting

Nuvation Bio Inc. dinten ngumumkeun yén Administrasi Pangan sarta Narkoba AS (FDA) geus diberesihan aplikasi ubar anyar investigational na (IND) pikeun evaluate NUV-868, a BD2-selektif oral molekul leutik bromodomain jeung extra-terminal (BET) inhibitor, pikeun pengobatan tumor padet canggih, kaasup kanker ovarium, kanker pankréas, metastatik castration kanker prostat tahan (mCRPC), sarta kanker payudara triple négatip (TNBC).

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Pembersih aplikasi IND kami pikeun NUV-868 mangrupikeun tonggak penting pikeun Nuvation Bio sabab nandaan IND kaopat dina 14 bulan ka pengker ngalangkungan pipa jero terapi kanker inovatif anu nargétkeun sababaraha jinis tumor," saur David Hung, MD, pangadeg. , présidén, sareng perwira eksekutif utama Nuvation Bio. "Kami didorong ku selektipitas sareng kasabaran anu berpotensi ningkat anu ditunjukkeun ku NUV-868 dina studi praklinis, sareng kami ngarepkeun kamajuan program kana pamekaran Fase 1 dina pertengahan 2022."

NUV-868 ngahambat BRD4, anu mangrupikeun anggota konci kulawarga BET anu sacara épigenetik ngatur protéin anu ngatur pertumbuhan tumor sareng diferensiasi. NUV-868 dirancang pikeun jadi leuwih selektif pikeun BD2 ti BD1 dina usaha pikeun nyingkahan toxicities ngawatesan terapi sambetan BRD4 séjén kawas cerna (GI) jeung karacunan sungsum tulang. Studi preclinical geus nunjukkeun NUV-868 ampir 1,500 kali leuwih selektif pikeun BD2 ti BD1. Inhibitor BD1 / 2 non-selektif dina pangwangunan geus pakait sareng masalah tolerability, berpotensi alatan inhibisi BD1 teuing.

Kalayan clearance IND ieu pikeun NUV-868 dina tumor padet maju, Nuvation Bio bakal ngamimitian ulikan Fase 1/2 NUV-868 salaku monoterapi sareng digabungkeun sareng olaparib atanapi enzalutamide dina sababaraha jinis tumor. Protokol ieu (NUV-868-01) bakal dimimitian ku studi paningkatan dosis monoterapi Fase 1 dina pasien tumor padet maju. Hiji studi Fase 1b lajeng bakal ngagagas Ngalanglang NUV-868 dina kombinasi kalayan olaparib dina kanker ovarium saméméhna dirawat, kanker pankréas, mCRPC, sarta penderita TNBC sarta dina kombinasi kalayan enzalutamide pikeun penderita mCRPC dituturkeun ku ulikan Phase 2b jang meberkeun ngajajah kaamanan sarta efficacy. sakali dosis kombinasi Fase 2 anu disarankeun ditangtukeun. Studi monoterapi Fase 2 ogé bakal diprakarsai dina pasien mCRPC ogé pikeun ngajalajah kaamanan sareng khasiat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment