Super Bowl Halftime: Naon anu diimpikeun ku Gary Gray Ayeuna?

Ditulis ku jelema nu nyunting

Ti momen Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, sarta Kendrick Lamar diumumkeun salaku napsi Super Saeful LVI Halftime Tembongkeun performers, dunya geus ngantosan ningali naon datang salajengna. Ayeuna, dina partnership kalawan filmmaker F. Gary Gray, napsi geus nyieun hiji epik Halftime Tembongkeun trailer dijudulan The Call dina kalungguhan nepi ka naon bisa jadi greatest 12 menit dina hiburan musik dunya geus kungsi katempo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Carita Panggero

Pepsi partnered kalawan LA urang sorangan F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Jumaah, The Fate of the Furious) pikeun ngarahkeun trailer anu ngahargaan dampak lima seniman geus miboga on budaya dihareupeun kinerja monumental na Pepsi Halftime Tembongkeun maranéhanana. The Call unfolds kawas pilem blockbuster-énergi tinggi, diideuan ku ampir dua dekade patut video musik iconic jeung lagu jeung hitmakers paling recognizable tina generasi urang jeung reueus LA asli, Dr Dre, di Helm nu. Lénsa ngalir gancang antara Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, sarta Kendrick Lamar spotlighting journeys artistik individu maranéhanana sarta pangaruh. Masing-masing seniman teras nampi telepon ti réréncangan sareng kolaboratorna, Dr. Dre, pikeun konvergen di Stadion SoFi di Inglewood pikeun naon anu bakal janten Pepsi Super Bowl Halftime Show anu paling hébat.

The Creatives

Ti video musik groundbreaking ka pilem klasik kultus Kidul-Tengah Jumaah jeung epik NWA biopic Straight Outta Compton, F. Gary Gray geus megaphone pikeun budaya jeung hip hop salila sababaraha dekade sarta mangrupa sora paling otentik pikeun showcase perjalanan ti jalan. ti LA ka stadion SoFi bulan hareup. "The Call" dicitak ku sutradara musik anu omni-talented, nominasi Emmy sareng panulis anu meunang pangajén Grammy Adam Blackstone, anu nyusun lagu-lagu ikonik "Rap God," "The Next Episode," "Family Affair," "HUMBLE. ," "Masih DRE," sareng "California Love." 

"Unggal waktos kuring kolaborasi sareng Dre, sigana mangrupikeun momen anu penting dina sajarah hiburan, ti proyék sapertos Jumaah, Set It Off, Straight Outta Compton, dugi ka ayeuna Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show," dibagikeun F. Gary Gray. "Salaku kipas super, kuring nganggap éta mangrupikeun kahormatan sareng hak istimewa pikeun ngawangun sareng nyiptakeun momen ieu sareng lima seniman anu paling legendaris dina sajarah musik. Geuning ngagedur!”

Pepsi Terus Ngabayangkeun Acara Halftime

The Pepsi Super Bowl Halftime Show mangrupikeun momen anu paling sering diomongkeun dina musik sareng hiburan, kalayan langkung ti 100 juta pemirsa teras-terasan pikeun tontonan dina taun-taun ayeuna. Nyiptakeun The Call nandaan anu énggal pikeun Pepsi nalika merek mekarkeun 12 menit anu paling seru dina musik janten kampanye multi-platform minggu-minggu anu langkung ageung. Debuting dinten ayeuna dina YouTube sareng Pepsi Super Bowl Halftime Show App anyar, 30 tempat kadua The Call bakal ditayangkeun sacara nasional sapanjang playoff NFL Divisional sareng Konférénsi sareng nuju ka Super Bowl LVI, netepkeun panggung pikeun acara anu ikonik.

"Ayeuna urang ngan ukur sababaraha minggu tina pagelaran Pepsi Super Bowl Halftime Show anu paling diantisipasi sepanjang waktos, kami nuju ngadeukeutkeun fans kana sihir anu pasti bakal janten momen kolosal dina sajarah budaya pop. Dibikeun lineup epik kami tina lima bakat superstar, kami hoyong nganteurkeun pangalaman sinematik anu leres-leres tiasa ngahormatan unggal seniman sareng ngagungkeun peranna dina musik sareng budaya nalika turun ka Los Angeles pikeun nganteurkeun pagelaran salami-lami, ”saur Todd Kaplan. , VP of Marketing - napsi. "Éta kritis yén kami nyarioskeun carita ieu dina cara anu otentik, janten kami gawé bareng sareng jenius kreatif F. Gary Gray sareng Adam Blackstone pikeun nganteurkeun sapotong eusi anu mangaruhan ieu. Trailer éta bakal sayogi dina aplikasi Pepsi Super Bowl Halftime Show kami sareng sajumlah cuplikan di balik layar, hadiah kipas, sareng seueur deui pikeun mastikeun fans terus hyped pikeun acara dina minggu anu bakal datang.

Kalayan peluncuran The Call, sajumlah kontén anu teu acan kantos katingali disetél dina aplikasi Pepsi Super Bowl Halftime Show énggal dina dinten-dinten anu bakal datang, kalebet:

• Tukangeun layar gambar sareng video tina pembuatan The Call;

• giveaways Anyar kaasup-édisi kawates Super Saeful LVI footballs ditandatanganan ku Dr Dre;

• Reuwas tetes featuring hiji-of-a-jenis prop set tina némbak nu fans bisa meunang kaasup: Halftime Tembongkeun plat lisénsi, set glam, pananya kaligrafi, jeung papan catur.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment