Kasus Anyar PTSD, Depresi sareng Kecanduan Soar Kusabab Omicron

Ditulis ku jelema nu nyunting

Numutkeun kana Indéks Kaséhatan Mental: 1 dina 4 pagawé AS nunjukkeun tanda PTSD, déprési naék 87%, sareng résiko kecanduan diantara lalaki naék 80% ti Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika urang Amerika nahan diri pikeun taun tilu tina kahirupan pandémik, kaséhatan méntalna ngahontal tingkat anu handap, dumasar kana Indéks Kaséhatan Mental: Edisi Pekerja AS. Utamana, PTSD, depresi sarta kecanduan soar Ditengah skyrocketing kasus Omicron. Hiji 1 di 4 pagawe Amérika ngareureuwas disaring positip pikeun gangguan setrés pasca-traumatis (PTSD) - naék 54% dina tilu bulan katukang sareng naék 136% upami dibandingkeun sareng pra-pandémik. Depresi naék - naék 87% saprak ragrag (63% langkung luhur tibatan sateuacan COVID19).   

Lalaki némbongkeun naékna seukeut dina resiko kecanduan - nepi 80% antara Séptémber jeung Désémber 2021. Dina ngan tilu bulan kaliwat, depresi diantara lalaki naék 118%, sarta kahariwang sosial naék 162%. Nalika ningali sacara khusus lalaki umur 40-59, kahariwang umum naék 94%.

"Kami ngarepkeun turunna kaséhatan méntal sakitar liburan; Tapi, teu aya anu ageungna ieu, ”saur Mathew Mund, CEO, Total Brain. "Kami ningali surge pisan troublesome dina masalah kaséhatan méntal dina waktu nalika Omicron mimiti cekelan bangsa; mandat vaksin gaw geus dilaksanakeun; jeung usum liburan di ayun pinuh. Dunungan kudu siap pikeun alamat trauma di gaw. Ngartos résiko sareng tekenan anu tiasa aya pikeun pagawé sareng normalisasi diskusi kaséhatan méntal di tempat kerja mangrupikeun léngkah munggaran anu penting.

Indéks Kaséhatan Mental: Edisi Buruh AS, dikuatkeun ku Total Brain, ngawaskeun kaséhatan méntal sareng platform dukungan, disebarkeun ku gawé bareng sareng National Alliance of Healthcare Purchaser Coalitions, One Mind at Work, sareng Asosiasi Kabijakan SDM sareng Kabijakan Kaséhatan Amérika. Institut.

Michael Thompson, présidén sareng CEO Alliance Nasional, ngoméntaran, "Lonjakan omicron parantos gaduh pangaruh paralel dina kaséhatan méntal tenaga kerja urang. Sanaos urang ngarepkeun anu paling awon aya di tukangeun urang, pangusaha bakal hoyong dua kali usaha pikeun nyiptakeun lingkungan anu ngadukung nalika masalah anu diciptakeun ku pandémik diteruskeun.

Margaret Faso, diréktur, Panaliti Perawatan Kaséhatan sareng Kabijakan Asosiasi Kabijakan SDM, nyarios, "Sesah pisan yén panyebaran gancang tina varian Omicron parantos nyababkeun panurunan kaséhatan paripolah liburan. Pangusaha ageung teras-terasan nyambut damel pikeun nyayogikeun karyawan kalenturan sareng kauntungan tempat kerja, kalebet aksés kana jasa kasehatan. Kateupastian ngeunaan kawijakan COVID féderal nambihan setrés anu dirasakeun di tempat kerja; kumaha oge, dunungan geus terus difokuskeun kasalametan jeung well-mahluk karyawan, paduli amanat atawa kawijakan féderal. Kami ngarepkeun yén nalika varian Omicron ngaleungit, setrés, déprési sareng kahariwang pagawé Amérika ogé turun, sareng kaséhatan paripolah anu aya hubunganana sadaya warga Amerika ningkat.

"Dampak anu terus-terusan ieu dina kaséhatan méntal tenaga kerja ayeuna bakal meryogikeun dampak sareng usaha anu sami-sami di pihak pangusaha," saur Daryl Tol, wakil presiden eksekutif One Mind at Work. "Sering, urang milarian solusi anu saderhana atanapi jangka pondok pikeun masalah anu rumit, tapi éta écés yén éta bakal nyandak padamelan anu teras-terasan pikeun ngamajukeun program kaséhatan méntal pikeun karyawan dina skala anu épéktip."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment