Antibodi Anyar Potently Neutralizes Omicron jeung Varian

Ditulis ku jelema nu nyunting

Sorrento Therapeutics, Inc. dinten ngumumkeun sékrési data anyar dina varian Omicron neutralizing antibodi (nAb) STI-9167, COVISHIELD, hiji antibodi tahap canggih kapanggih jeung dimekarkeun pikeun uji klinis dina kolaborasi lumangsung antara immunologists jeung virologists di Sorrento jeung Icahn. Sakola Kedokteran di Gunung Sinai di New York, NY.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Uji beungkeutan protéin spike sareng uji nétralisasi ngagunakeun virus anu ngagambarkeun sadaya varian perhatian (VOC) SARS-CoV-2 anu dipikanyaho parantos réngsé sareng STI-9167, sareng nAb ieu dititénan pikeun ngabeungkeut sareng afinitas anu luhur sareng nyayogikeun kagiatan nétralisasi anu kuat (Omicron IC50). = 25 ng/ml). Tina pentingna anu kacatet, STI-9167 unik upami dibandingkeun sareng tes SARS-CoV-2 nAbs anu disatujuan EUA dina sipat beungkeutan sareng nétralisasi dijaga ngalawan varian Omicron sareng Omicron (+R346K) anu muncul, varian katurunan Omicron anu langkung umum. encodes tambahan R346K Spike mutasi protéin. Salaku tambahan, STI-9167 dikaluarkeun dina dosis rendah (5mg / kg) ku jalan intranasal atanapi intravena nyayogikeun panyalindungan anu kuat ngalawan tanda-tanda klinis inféksi ku varian Omicron dina modél beurit transgenik K18-hAce2 COVID-19, nyegah beurat. leungitna sarta ngurangan titers virus dina bayah ka tingkat undetectable.

"Generasi sareng karakterisasi STI-9167 nAb nunjukkeun kolaborasi hébat antara para ilmuwan Gunung Sinai sareng Sorrento pikeun ngatasi krisis kaséhatan global," saur Domenico Tortorella, PhD, Profesor Mikrobiologi di Icahn Gunung Sinai.

"Kami milih antibodi STI-9167 tina sét ageung anti-SARS-CoV-2 spike nétralisasi antibodi anu kami kembangkeun di laboratorium kami. Éta nunjukkeun nétralisasi silang anu paling épéktip ngalawan sadaya isolat SARS-CoV-2 anu dipikanyaho sareng varian masalah, kalebet varian Omicron sareng Omicron (+R346K) anyar, ”koméntar J. Andrew Duty, PhD, Asisten Profesor Mikrobiologi sareng Diréktur Pusat Pangembangan Antibodi Terapi di Icahn Gunung Sinai.

"The nAbs ayeuna EUA-disatujuan geus markedly ngurangan atawa bolos kagiatan ngariung jeung neutralization ngalawan omicron / omicron (+ R346K) nyieun eta inadequate pikeun ngarojong kaperluan klinis ayeuna,"Nyebutkeun Mike A. Royal, MD, JD, ambÃ, Kapala Médis Officer di. Sorrento. "NAbs alternatif dibutuhkeun pisan dina waktos anu caket, khususna pikeun populasi murangkalih anu sigana langkung résiko inféksi omicron parah sareng rawat inap. Formulasi intranasal COVIDROPS kami nganteurkeun nAbs kami ka saluran udara luhur dimana Omicron paling dipikaresep pikeun nargétkeun sareng mekar, sareng salaku pangobatan non-invasif, gampang diadministrasi, éta idéal pikeun murangkalih. Kami parantos ngamimitian ngubaran murangkalih sareng COVIDROPS (kalayan STI-2099) di Mexico dimana varian délta masih kaprah. Ngaliwatan studi Fase 2 di AS, Britania Raya sareng Mexico, kami parantos ningali profil kaamanan benign pikeun pangiriman intranasal nAbs kami sareng ngarepkeun hasil anu sami sareng COVIDROP (kalayan STI-9167).

"Kami ayeuna parantos gaduh pangalaman mawa sababaraha terapi COVID-19 ka klinik sareng ngamajukeun sababaraha kana Fase 2 sareng / atanapi pangwangunan pivotal," saur Mark Brunswick, PhD, SVP sareng Kepala Urusan Regulasi sareng Kualitas di Sorrento. "Kami lokasina saé pikeun gancang ngahasilkeun COVISHIELD ngalangkungan tahap IND sareng ka klinik sareng ngarepkeun file IND penting ieu dina sasih payun."

Dr Henry Ji, Pupuhu sareng CEO Sorrento, ngoméntaran, "Padamelan tim di Sorrento sareng Gunung Sinai parantos ngahasilkeun antibodi anu luar biasa kalayan sipat pelindung anu unik sareng berharga ngalawan Omicron sareng sadaya VOC SARS-CoV-2 anu sanés. Antibodi nétralisasi COVISHIELD kami nyaéta anu pangsaéna di kelas sareng calon anu paling maju pikeun merangan Omicron anu umum sareng Omicron (+R346K) VOC anu muncul. Kami rajin ngusahakeun posisi antibodi ieu kanggo dianggo dina pasien COVID sareng yakin yén pendekatan kami bakal nyayogikeun solusi klinis anu mujarab henteu ngan ukur dina waktos anu caket tapi ogé nalika pandémik terus mekar.

Naskah preprint dikintunkeun dina 19 Januari 2022 sareng bakal diterbitkeun sakedap online di biorxiv.org.

Antibodi nétralisasi anu dijelaskeun dihasilkeun di laboratorium di Gunung Sinai sareng dilisensikeun sacara éksklusif pikeun Sorrento Therapeutics. Anggota fakultas Gunung Sinai sareng Gunung Sinai gaduh kapentingan kauangan dina Sorrento Therapeutics.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment