Perdana Menteri Inggris Boris Johnson rengking pamimpin dunya anu paling populér

Perdana Menteri Inggris Boris Johnson rengking pamimpin dunya anu paling populér
Perdana Menteri Inggris Boris Johnson rengking pamimpin dunya anu paling populér
Ditulis ku Harry Johnson

Pimpinan global anu sanés di handapeun daptar nyaéta Présidén Perancis Emmanuel Macron, kalayan rating persetujuan net -25, sareng Jair Bolsonaro Brazil, kalayan -19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Hasil survey ku firma intelijen data basis AS, Morning Consult, diterbitkeun dina Kemis, ranking Perdana Menteri UK Boris Johnson di handapeun daptar popularitas 13 pamimpin dunya.

Jajak pendapat parantos ngungkabkeun yén Johnson ayeuna mangrupikeun pamimpin dunya anu paling henteu populer, anu rating persetujuan bersih ayeuna nangtung di -43, kalayan ngan 26% jalma anu ngadukung anu kaganggu. patih.

Pimpinan global anu sanés di handapeun daptar nyaéta Présidén Perancis Emmanuel Macron, kalayan rating persetujuan net -25, sareng Jair Bolsonaro Brazil, kalayan -19.

Perdana Menteri India Narendra Modi rengking salaku anu pang populerna ku anu dijajal, nampi rating persetujuan bersih 50. 

Ukuran sampel rata-rata polling sakitar 45,000 di AS, sedengkeun ukuran sampelna ti 3,000 dugi ka 5,000 di nagara sanés.

Morning Consult ngasurvey pendapat di sababaraha démokrasi anu paling maju di dunya. Diktator sareng otokrat ti nagara non-demokratis, sapertos Rusia Vladimir Putin, Cina Xi Jinping, Koréa Kalér Kim Jong-un, Turkménistan urang Gurbanguly Berdimuhamedow jeung Belorusia Alexander Lukashenko teu rengking.

patih Peunteun persetujuan Johnson naék sareng puncak dina waktos anu munggaran UK Lockdown dina 2020, tapi parantos diturunkeun dina sababaraha minggu kamari, saatos skandal 'Partygate'.

Boris Johnson dituduh ngalanggar larangan COVID-19-contagion anu dikuatkeun ku pamaréntah sareng ngadangukeun telepon pikeun mundur.

Anjeunna parantos hapunten kalakuanana sareng nyauran masarakat sareng batur-baturna pikeun ngantosan panemuan panalungtikan internal naha anjeunna leres-leres ngalanggar aturan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment