Ngalawan burnout ku nyandak waktos pikeun ngarencanakeun liburan anjeun

Ngalawan burnout ku nyandak waktos pikeun ngarencanakeun liburan anjeun
Ngalawan burnout ku nyandak waktos pikeun ngarencanakeun liburan anjeun
Ditulis ku Harry Johnson

Rébuan organisasi perjalanan di sakumna Amérika Serikat nyorotkeun Rencana Nasional pikeun Poé Pakansi (NPVD) taunan dina 25 Januari pikeun nyorong urang Amerika pikeun ngarencanakeun sadaya waktosna pikeun taun di awal taun. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Saatos ampir dua taun setrés anu aya hubunganana sareng pandémik, pagawé Amérika kabeuleum - sareng data énggal ngabuktikeun éta.

Pikeun ngabantosan perang sareng ngadorong warga Amerika nyandak liburan anu diperyogikeun, rébuan organisasi perjalanan di sabudeureun Amérika Sarikat anu nyorot taunan Rencana Nasional pikeun Poé Pakansi (NPVD) dina 25 Januari pikeun nyorong Amerika pikeun ngarencanakeun sadayana waktosna pikeun sataun dina awal taun. 

Langkung ti dua per tilu (68%) pagawé Amérika ngarasa sahenteuna kabeuleum sedeng sareng 13% kaduruk pisan. Salajengna, langkung ti satengah (53%) pagawé jauh damel langkung seueur jam ayeuna tibatan di kantor sareng 61% langkung sesah cabut tina padamelan sareng liburan.

Sanaos gelombang pandémik pangénggalna, data ti Analis Tujuan mendakan yén seuseueurna warga Amerika anu ngajajal dina kaayaan pikiran "siap ngarambat" sareng hoyong pisan ngarencanakeun perjalanan: 

  • 81% urang Amerika bungah ngarencanakeun liburan dina genep bulan ka hareup
  • Ampir genep dina 10 (59%) satuju yén perjalanan langkung penting tibatan kantos sareng 61% ngarencanakeun ngajantenkeun perjalanan janten prioritas anggaran anu paling luhur di 2022.

Dina sajarahna, NPVD Tujuanana pikeun ngabantosan masalah urang Amerika anu gagal ngagunakeun sadaya waktos anu didamel unggal taun, tapi, tantangan pandémik parantos masihan. NPVD significance anyar: waktos rencana payun pikeun poé caang jeung unplug tina stressors hirup sapopoé. 

Saatos ampir dua taun hirup sareng pandém, urang Amerika peryogi pisan pikeun reset anu ditawarkeun liburan, henteu paduli sabaraha caket atanapi jauhna anjeun. Rencana Nasional pikeun Poé Liburan mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun calik sareng kulawarga sareng réréncangan sareng ngadamel rencana pikeun waktos anu diperyogikeun pikeun sésana taun.

Malah kalakuan saderhana pikeun ngarencanakeun liburan tiasa ngabantosan ngaleungitkeun blues usum tiis. Ampir tilu-suku (74%) tina planners dilaporkeun keur pisan atawa bagja pisan antisipasi jeung perencanaan vacations pikeun taun datang versus ngan opat di 10 non-planners.

Nanging, halangan-halangan anu aya hubunganana sareng padamelan-sapertos beban kerja anu beurat sareng kakurangan staf-mangrupikeun sababaraha alesan utama anu nyegah urang Amerika ngagunakeun waktosna. 

Eusi média sosial pikeun Rencana Nasional pikeun Poé Pakansi bakal ditandaan nganggo #PlanForVacation.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment