Pariwisata Jamaika Nguatkeun Hubungan Pariwisata Anyar sareng Républik Dominika

Gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (ditempo 2nd ti kénca dina poto), babagi moment kalawan Présidén Républik Dominika, Excellency Luis Abinader (tengah); Menteri Pariwisata Républik Dominika, David Collado (kénca); Encarna Piñero, Chief Executive Officer of Grupo Piñero (2nd ti katuhu); sareng Lydia Piñero, Wakil Présidén Grupo Pinero di FITUR, acara perdagangan perjalanan internasional sareng pariwisata taunan panggedéna di dunya ayeuna dilaksanakeun di Madrid, Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu sumping saatos diskusi pikeun nguatkeun hubungan pariwisata antara Jamaika sareng Républik Dominika, anu bakal ngahasilkeun tingkat pariwisata multi-tujuan énggal anu bakal ngarobih deui cara pariwisata di daérah éta dina jangka panjang.

nu Menteri Pariwisata Jamaika sareng agénsi na aya dina misi ningkatkeun sareng ngarobih produk pariwisata Jamaika, bari mastikeun yén manpaat anu ngalir tina sektor pariwisata ningkat pikeun sadaya urang Jamaika. Pikeun tujuan ieu éta parantos nerapkeun kabijakan sareng stratégi anu bakal nyayogikeun moméntum langkung jauh pikeun pariwisata salaku mesin pertumbuhan ékonomi Jamaika. Kamentrian tetep komitmen pikeun mastikeun yén sektor pariwisata ngajantenkeun kontribusi pangsaéna pikeun pangwangunan ékonomi Jamaika kumargi poténsi pangasilanana anu luar biasa.

Di Kementrian, aranjeunna mingpin tanggung jawab pikeun nguatkeun hubungan antara pariwisata sareng séktor sanés.

Ieu kalebet tatanén, manufaktur, sareng hiburan, sareng ku kituna ngadorong unggal Jamaika pikeun maénkeun peranna dina ningkatkeun produk pariwisata nagara, ngadukung investasi, sareng modernisasi sareng diversifikasi séktor pikeun ngamajukeun kamekaran sareng nyiptakeun padamelan pikeun sasama urang Jamaica. Kamentrian ningali ieu penting pikeun kasalametan sareng kasuksésan Jamaika sareng parantos ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan pendekatan inklusif, anu didorong ku Resort Boards, ngalangkungan konsultasi skala lega.

Nyadar yén usaha kolaborasi sareng kerjasama anu komitmen antara sektor publik sareng swasta diperyogikeun pikeun ngahontal targét anu ditetepkeun, inti tina perencanaan Kamentrian nyaéta ngajaga sareng miara hubunganana sareng sadaya pamangku kapentingan konci. Ku ngalakukeun éta, dipercaya yén ku Master Plan pikeun Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan salaku panduan sareng Rencana Pangwangunan Nasional - Visi 2030 salaku patokan - tujuan Kamentrian tiasa kahontal pikeun kapentingan sadaya urang Jamaika.

#jamaika

#Républik Dominika

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment