Sendal Emerald Bay Host 2022 Korn Ferry Golf Tour sareng Ngumumkeun Kajadian Anyar 2023

Gambar kahadean tina Sendal Resorts
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Saratus tilu puluh dua golfers profésional ti sakuliah dunya basked dina greens na blues of Great Exuma salila Bahama Great Exuma Classic di Sendal Emerald Bay, hosted ti 13-19 Januari. Balik deui pikeun cicilan kalima, acara anu diijinkeun ku PGA TOUR dibuka jadwal 2022 Korn Ferry Tour sareng nandaan eureun internasional munggaran ti saprak 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ditetapkeun dina latar cai Bahamian biru caang, minggu turnamén nampilkeun sababaraha sorotan anu pikaresepeun, kalebet Kompetisi Pro-Am resmi di Sendal Empang Bay Golf Kursus, dimana 68 pamaén competed dina babak 18-liang jeung papasangan profésional Korn Ferry Tour. Saatos Kompetisi Pro-Am, tim pamaen golep pro Tom Lewis nampi emas dina Upacara Penghargaan VIP anu diayakeun di Sendal Emerald Bay kalawan dignitaries ti Bahama Kamentrian Pariwisata hadir, kaasup Wakil Perdana Mentri The Honorable I. Chester Cooper.

Sorotan acara sanésna kalebet klinik golf nonoman swasta anu diayakeun pikeun Nelson's Rangers, grup komunitas lokal anu dirojong ku usaha Yayasan Sendal, panangan philanthropic Sandals Resorts International. Hosted ku Yayasan tur Korn Ferry Tour pro, puluhan barudak anu coached on cara nyampurnakeun swings maranéhna.

Kompetisi Korn Ferry Tour resmi ditajong dina Minggu 16. Januari jeung babak final concluding Rebo 19. Januari Dina fashion Sendal leres, cinta éta nami kaulinan, sakumaha babarengan jeung caddy jeung kabogoh na, Presleigh Schultz, 19. Akshay Bhatia anu umurna taun 2022 ditunjuk juara Bahama Great Exuma Classic di Sandals Emerald Bay. Présidén Korn Ferry Tour, Alex Baldwin, sareng General Manager of Sandals Emerald Bay, Jeremy Mutton, hadir dina upacara panghargaan.

Neruskeun moméntum, Sandals Resorts ngumumkeun yén éta bakal janten tuan rumah Korn Ferry Tour's 2023 Bahama Great Exuma Classic di Sandals Emerald Bay dina 12-18 Januari.

Peminat golf ayeuna tiasa mesen pamondokan pikeun minggu acara 2023 sareng ningali béntang PGA TOUR anu bakal datang kalayan pas spectator gratis kalebet pikeun sémah Sendal. Pangalaman tamu anu ditingkatkeun enggal bakal sayogi pikeun nambihan kana pesenan énggal atanapi anu tos aya ogé, kalebet pakét Pro-Am sareng VIP.

Dirancang ku Duta Golf Global Sendal Resorts, Nagreg Norman, Sendal Emerald Bay Golf Kursus diakuan salaku pangpanjangna sarta salah sahiji 18-liang paling endah, tara 72 kursus oceanside di Karibia, boasting genep liang signature. Desain tangtu mangrupakeun ilustrasi unik tina dua éko-sistem picturesque mana deui salapan showcases cai breathtaking sapanjang Exuma Sora jeung hareup salapan highlights mangroves geulis tur keusik seaside. Sohor pikeun fairways na nangtang, angin dagang prevailing na janji pangalaman anyar kalawan unggal kaulinan.

Kalayan cuaca 80 derajat sapanjang taun sareng penerbangan langsung ti sababaraha kota di basisir wétan, Sendal Emerald Bay ngajak para tamu pikeun bersantai saatos babak sareng akomodasi anu mewah, pantai anu panjangna mil pribadi, tilu kolam renang, 5-Star Global Gourmet™. dining di 11 réstoran husus, darat taya jeung olahraga cai, jeung - golf taya.

Kalawan beuki loba pasangan golfing babarengan bari dina pakansi, Sendal Resorts ayeuna nawarkeun genep resorts golf sadaya-inklusif peuntas Bahama, Jamaika jeung Saint Lucia, dimana pasangan salawasna bisa ngarasakeun waragad héjo complimentary sarta instruksi ahli di klinik golf mingguan, salian fasilitas prakték top-kiyeu. Moal lami deui, Sendal bakal nambahan tujuan golf sagemblengna anyar pikeun portopolio na jeung bubuka upcoming tina Sendal Royal Curaçao cinyusu ieu.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Lapangan Golf Sendal Emerald Bay anu meunang pangajén, mangga klik di dieu. Pikeun buku tetep anjeun di Sendal Emerald Bay, kaasup pikeun 2023 Bahama Great Exuma Classic di Sendal Emerald Bay, klik di dieu

Sandals® Resort

Sandals® Resorts nawarkeun dua jalma cinta paling romantis, Luxury Included® pangalaman pakansi di Karibia sakuliah 15 setelan pantai stunning na di Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grénada, sarta lokasi 16 anyar datang ka Curaçao April 2022. Ngagungkeun 40 taun, pausahaan Resort sadaya-inklusif ngarah nawarkeun inclusions kualitas leuwih ti sagala séjén pangeusina. Sendal Resorts ekslusif ngawengku signature Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sarta layanan; Butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; éta Beureum Lane Spa®; Makan Global Gourmet™ 5-Star, mastikeun minuman keras anu paling luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua sareng sertifikasi sareng pelatihan ahli PADI®; Wi-Fi gancang ti pantai ka pangkeng jeung Sendal Customizable Weddings. Sendal Resorts ngajamin sémah karapihan pikiran ti datangna ka miang jeung Sendal Platinum Protokol Kabersihan, ukuran kaséhatan sarta kaamanan ditingkatkeun parusahaan dirancang pikeun méré sémah kapercayaan utmost nalika vacationing di Karibia ogé Sendal Pakansi Assurance anyar, program panyalindungan pakansi komprehensif featuring hiji jaminan industri munggaran ngeunaan hiji libur ngagantian bébas kaasup tiket pesawat pikeun sémah impacted ku. Gangguan perjalanan anu aya hubunganana sareng COVID-19. Sendal Resorts mangrupa bagian ti kulawarga-milik Sendal Resorts International (SRI), diadegkeun ku telat Gordon "Butch" Stewart, nu ngawengku kulawarga-berorientasi Beaches Resorts. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal bédana Sandals Resorts Luxury Included®, klik di dieu.

#sandalresorts

#sandalsemeraldbay

#sendalgolf

#kornferrytour

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment