Anyar RIU Hotél megatkeun Ground di Trelawny Bulan hareup

Gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (tingali katuhu dina poto), ngareureuhkeun poto kalawan Carmen Riu Güell, nu boga RIU Hotels & Resorts ranté, sanggeus pasamoan pikeun ngabahas rencana nya pikeun megatkeun taneuh pikeun Resort 700-kamar anyar di Trelawny bulan hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

RIU Hotels & Resorts mangrupakeun ranté hotél Spanyol diadegkeun ku kulawarga Riu salaku sungut libur leutik di 1953. Eta diadegkeun dina Mallorca, Spanyol, tur ayeuna 49% milik TUI tur dijalankeun ku generasi katilu kulawarga. Aranjeunna ayeuna gaduh 6 hotél sareng langkung ti 3,000 kamar di Jamaika.

Warta ieu sumping nalika Menteri Pariwisata Hon Edmund Bartlett sareng tim alit ngahadiran FITUR, pameran dagang perjalanan internasional sareng pariwisata internasional anu paling penting di dunya, ayeuna nuju di Madrid, Spanyol.

nu Menteri Pariwisata Jamaika sareng agénsi na aya dina misi pikeun ningkatkeun sareng ngarobih produk pariwisata Jamaika, bari mastikeun yén kauntungan anu ngalir tina sektor pariwisata ningkat pikeun sadaya warga Jamaika. Pikeun tujuan ieu parantos ngalaksanakeun kawijakan sareng strategi anu bakal nyayogikeun moméntum salajengna pikeun pariwisata salaku mesin kamekaran pikeun ékonomi Jamaika.

Kamentrian tetep komitmen pikeun mastikeun yén séktor pariwisata nyayogikeun kontribusi maksimal pikeun pangwangunan ékonomi Jamaika kumargi poténsi penghasilan anu luar biasa.

Di Kementerian, aranjeunna nuju mingpin pancén pikeun nguatkeun hubungan antara pariwisata sareng séktor sanés sapertos tatanén, manufaktur, sareng hiburan, sareng dina ngalakukeun éta ngadorong unggal urang Jamaika pikeun maénkeun bagianna dina ningkatkeun produk pariwisata nagara, ngadukung investasi, sareng modérenisasi sareng ngagalarkeun sektor pikeun ngabina kamekaran sareng nyiptakeun padamelan pikeun sasama urang Jamaika. Kamentrian ningali ieu penting pisan pikeun kasalametan sareng kasuksésan Jamaika sareng parantos ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan pendekatan inklusif, anu disetir ku Déwan Resor, ngaliwatan konsultasi lega.

Nyadar yén usaha kolaborasi sareng kerjasama anu komitmen antara sektor publik sareng swasta diperyogikeun pikeun ngahontal targét anu ditetepkeun, inti tina perencanaan Kamentrian nyaéta ngajaga sareng miara hubunganana sareng sadaya pamangku kapentingan konci. Ku ngalakukeun éta, dipercaya yén ku Master Plan pikeun Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan salaku panduan sareng Rencana Pangwangunan Nasional - Visi 2030 salaku patokan - tujuan Kamentrian tiasa kahontal pikeun kapentingan sadaya urang Jamaika.

#jamaika

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment