Peluncuran Merek Pariwisata Anyar "Jelajah Uganda" ngajadikeun Pariwisata Uganda sareng Afrika Bangga

Ngajalajah Uganda peluncuran
Nyitak Friendly, PDF & Email

Présidén Uganda Yoweri Museveni parantos ngaluncurkeun merek Destination Uganda 'Jelajahi Uganda' salaku pamaréntahanana narékahan pikeun terus ngamajukeun Mutiara Afrika salaku tujuan pariwisata anu kompetitif pikeun pangwangunan inklusif.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Kami ngaluncurkeun sareng ngaluncurkeun merek pikeun tujuan Uganda, saur Lily Ajarova anu reueus eTurboNews dinten ieu.” Lilly Ajarova mangrupikeun ahli konservasi sareng pariwisata Uganda.

Manehna teh lulugu perwira eksekutif Déwan Pariwisata Uganda, agénsi pamaréntah Ugandan anu boga muatan promosi nagara salaku tujuan wisata. Anjeunna diangkat kana posisi éta dina 10 Januari 2019.

Nyarios dina acara éta - dihadiran ku sababaraha pamangku kapentingan dina sektor pariwisata sareng perhotelan - di Kololo Independence Grounds Jumaah ieu, Lilly Ajarova, sareng CEO Badan Pariwisata Uganda (UTB). Ceuk dewan, nu pamasaran Uganda sarta agénsi pangaturan, éta gumbira dina naon anyar Tujuan Brand Jelajah Uganda heralds pikeun sektor pariwisata nagara urang.

Tom Butime, Menteri Pariwisata, Margasatwa, sareng Antiquities, yakin yén kalayan merek 'Explore Uganda', nagara éta balik deui ka pasar kalayan sauran ngahijikeun pikeun ngajalajah Uganda. Menteri Butim nambihan: "Peluncuran merek tujuan urang ka dunya mangrupikeun awal. Peluncuran merek tujuan penting pisan pikeun ngamimitian deui sareng ngawangun deui sektor pariwisata sabab nyayogikeun a. positip anu tiasa dikenal sareng janten jaminan kaéndahan anu urang pancarkeun.

"Kalayan COVID parantos ngaleungitkeun seueur kagiatan perjalanan sareng pariwisata sanés ngan ukur di Uganda sareng Afrika Wétan, ieu ogé mangrupikeun gerakan anu ngabagéakeun sareng ngawangun deui perjalanan bangsa ieu anu dikenal ku kaéndahan anu luar biasa, satwa, sareng nanas anu pangsaéna di dunya", saur Juergen Steinmetz. , Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunia, sareng anggota Déwan Eksekutif Déwan Pariwisata Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN