Pakansi ngimpina deadly di Cancun pikeun 3 Wisatawan Kanada

Ditémbak di Cancun

Pikeun tilu sémah Kanada anu cicing di Hoteles Xcaret Resort di daérah Cancun, Méksiko, sadaya liburan anu inklusif anu pikaresepeun janten ngimpina anu parah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kami nambihan kasenangan ka sadaya-inklusif di All-Fun Inclusive™ kami, konsép inovatif pikeun pariwisata sustainable anu nawiskeun langkung ti 200 pangalaman. Ieu pedaran dina ramatloka Hoteles Xcaret di wewengkon wisata Playa del Carmen deukeut Cancun, Mexico.

Numutkeun laporan média lokal, hiji turis dinten ieu tiwas, sareng dua aya di rumah sakit lokal kalayan tatu serius anu lumangsung nalika shooting. Korban nyaéta wisatawan Kanada anu cicing di Resort

Sekretariat Kaamanan Nagara Méksiko Quintana Roo negeskeun yén tilu wisatawan luka saatos ditembak. Samentawis éta, katingalina salah sahiji korban maot.

Ieu mangrupikeun épisode kekerasan anyar di jero kompleks Hotel Xcaret.

Dina Nopémber 4, eTurboNews dilaporkeun ngeunaan dua jalma keur ditémbak sarta ditelasan dina Hyatt-managed Resort sadaya-inklusif di wewengkon sarua.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment