TSA: mahluk luar angkasa ilegal bisa make warrants ditewak salaku ID hiber

TSA: mahluk luar angkasa ilegal bisa make warrants ditewak salaku ID hiber
TSA: mahluk luar angkasa ilegal bisa make warrants ditewak salaku ID hiber
Ditulis ku Harry Johnson

Dina surat dinten ieu ka Congressman Lance Gooden (R-Texas), TSA negeskeun yén nalika warga AS sareng warga permanén anu badé ngapung kedah nunjukkeun 'ID nyata' anu dikaluarkeun sacara federal sareng poto anu cocog di bandara, "Warrant for Arrest of Alien" jeung "Warrant of Lengser / Deportasi" dikaluarkeun ku Departemen Kaamanan Dalam Negeri (DHS) dianggap bentuk ditarima tina "idéntifikasi alternatif" pikeun undocumented ilegal non-warga, anu lajeng kudu ngaliwatan "screening tambahan".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Henteu didokumentasikeun? Di AS ilegal? Teu gaduh KTP anu dikaluarkeun pamaréntah? Teu gaduh ID NA? Kudu naek pesawat? Henteu masalah! Kéngingkeun diri anjeun ditangkep atanapi didéportasi ti Departemen Kaamanan Dalam Negeri sareng anjeun saé pikeun naék penerbangan Amérika Serikat!

Dumasar kana Administrasi Kaamanan Transportasi AS (TSA), mahluk luar angkasa ilegal ayeuna diwenangkeun ngagunakeun warrants ditewak jeung déportasi maranéhanana salaku hiji "ID alternatif" naek kapal penerbangan komérsial di AS.

Dina surat dinten ieu ka Congressman Lance Gooden (R-Texas), Tsa negeskeun yén nalika warga AS sareng warga permanén anu badé ngapung kedah nunjukkeun 'ID nyata' anu dikaluarkeun sacara federal kalayan poto anu cocog di bandara, "Warrant for Penangkapan Alien" sareng "Warrant of Removal/Deportation" dikaluarkeun ku Departemen Kaamanan Dalam Negeri (DHS) dianggap bentuk anu bisa ditarima tina "idéntifikasi alternatif" pikeun non-warga ilegal anu teu didokumentasikeun, anu teras kedah ngaliwat "saringan tambahan."

"Tsa Komitmen pikeun mastikeun yén sadaya wisatawan, henteu paduli status imigrasi, disaring sateuacanna dugi ka bandara, status pre-screening sareng idéntifikasina diverifikasi di tempat pamariksaan kaamanan, sareng nampi saringan anu pas dumasar kana résiko sateuacan lebet ka daérah steril. bandara,” Tsa Administrator David Pekoske nyerat.

Pekoske ditambahkeun yén nomer idéntifikasi alien kapanggih dina DHS Dokumén dipariksa ngalawan Bea Cukai sareng Perlindungan Border AS (CBP) Hiji aplikasi sélulér, pangkalan data Pusat Vetting Transportasi Nasional (NTVC) TSA, atanapi duanana.

Sedengkeun pikeun skala usaha ieu, surat Pekoske ceuk nu Tsa ngolah 45,577 non-warga ngaliwatan NTVC - anu 44,974 parantos diverifikasi dokuménna - sareng "sakitar 60,000" ngalangkungan CBP One, antara 1 Januari sareng 31 Oktober 2021.

"Tréspon TSA negeskeun administrasi Biden sacara sadar nempatkeun kaamanan nasional urang dina résiko," saur Gooden. "Imigran anu teu dipikanyaho sareng teu acan terang kedahna henteu aya di nagara éta, langkung seueur ngalayang tanpa idéntifikasi anu leres."

Gooden dikirim panalungtikan ka Tsa on Désémber 15, sanggeus anjeunna narima kecap ti perwira Patroli Border nu DHS mindeng kudu "nyandak migran di kecap maranéhanana yén maranéhna téh saha aranjeunna nyebutkeun aranjeunna" nalika ngaluarkeun aranjeunna dokumén agénsi ayeuna nyebutkeun eta narima sakumaha ID valid.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment