Seueur Penerbangan Langsung Antara AS sareng Cina Ditunda

Maskapai Cina

Ngalayang dina penerbangan langsung antara Amérika Serikat sareng Cina janten masalah anu serius, sareng COVID nyalira sanés alesan nyalira.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pamaréntah AS ngumumkeun dinten ieu gantung 44 penerbangan ku China Airlines antara dua nagara.

Ieu mangrupikeun réspon kana gerakan anu sami ku Otoritas Cina ngagantungkeun operator AS pikeun neraskeun ngalayang. Alesan pikeun Cina nyaéta wabah COVID-19 di Amérika Serikat.

Panundaan panganyarna bakal dimimitian dina 30 Januari sareng Xiamen Airlines henteu diidinan penerbangan Los Angeles-ka-Xiamen na. Suspénsi ieu disetel dugi ka 29 Maret, numutkeun Dinas Perhubungan AS.

China Southern Airlines sareng Southern Eastern Airlines ogé kapangaruhan.

Otoritas Cina parantos ngagantungkeun 20 United Airlines, 10 American Airlines, sareng 14 penerbangan Delta Air Lines saatos sababaraha panumpang diuji positip pikeun COVID-19. Sapertos dinten Salasa, Dinas Perhubungan merhatikeun pamaréntah Cina parantos ngumumkeun pembatalan penerbangan AS énggal.

Liu Pengyu, juru carios Kedubes Cina di Washington nyarios ka Reuters, kabijakan penerbangan panumpang internasional anu lebet ka China parantos "diterapkeun sami ka maskapai Cina sareng asing dina cara anu adil, kabuka sareng transparan. Dina waktos anu sami, Kadutaan ngritik tindakan AS ngalawan maskapai basis Cina salaku teu masuk akal.

Maskapai penerbangan pikeun Amérika ngadukung gantung ku pamaréntah AS pikeun mastikeun perlakuan adil maskapai AS di pasar Cina.

Dinas Perhubungan nyatakeun Perancis sareng Jerman parantos ngalaksanakeun tindakan anu sami ngalawan tindakan Chinas COVID-19. Disebutkeun yén gantung China tina 44 penerbangan "nyaéta pikeun kapentingan umum sareng ngajamin tindakan rémédial anu saimbang."

Éta nambahan yén "tindakan sapihak China ngalawan operator AS anu namina henteu konsisten" sareng perjanjian bilateral.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment