Jamaika nandatanganan MOU Anyar ngeunaan Pangembangan Pariwisata sareng Spanyol

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (kénca) ngobrol sareng Menteri Perindustrian, Perdagangan, sareng Pariwisata Spanyol, Hon. Reyes Maroto, di FITUR, acara dagang perjalanan internasional taunan anu paling signifikan di dunya, ayeuna dijalankeun di Madrid, Spanyol. Rapat ieu ngahasilkeun kasapukan pikeun ngembangkeun nota kesepahaman pikeun gawé bareng dina sagala rupa widang pangwangunan pariwisata. - Gambar kahadean ti Kamentrian Pariwisata Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngumumkeun yén Jamaika sareng Spanyol bakal ngadamel memorandum of understanding pikeun kolaborasi dina sagala rupa aspék pangwangunan pariwisata sareng transformasi ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pengumuman ieu saatos rapat sareng Menteri Perindustrian, Perdagangan, sareng Pariwisata Spanyol, Hon. Reyes Maroto, dinten ayeuna di FITUR, acara dagang perjalanan internasional sareng pariwisata taunan anu paling penting di dunya, ayeuna dilaksanakeun di Madrid, Spanyol. Salian Républik Dominika, anu mangrupikeun Nagara Mitra FITUR taun ieu, FITUR ngahijikeun ampir saratus nagara sareng tujuh puluh perwakilan resmi.

"Kuring bungah pisan ngumumkeun éta Jamaica jeung Spanyol bakal ngamekarkeun memorandum of understanding pikeun kolaborasi di sagala rupa wewengkon pangwangunan pariwisata. Menteri Morato sareng kuring ayeuna gaduh diskusi éksténsif ngeunaan sababaraha daérah pamulihan sareng ngabayangkeun deui pariwisata salaku panggerak pertumbuhan ékonomi sareng transformasi, ”saur Bartlett.

"Kami ngabahas peran Organisasi Pariwisata Dunia PBB salaku lembaga kritis pikeun ngamankeun aplikasi akademik sareng praktis anu dipikabutuh pikeun ngembangkeun deui pariwisata anyar anu bakal ngamungkinkeun nagara-nagara leutik sareng pamaén leutik sareng sedeng gaduh pangalaman anu langkung adil sareng pulih. seueur panghasilan anu leungit, ”tambah anjeunna.

Jamaika mangrupikeun pamimpin pamikiran.

Bartlett ogé ngagunakeun kasempetan pikeun ngundang Menteri Morato ka Poé Ketahanan Pariwisata Global anu munggaran di Jamaika, dijadwalkeun 17 Pebruari 2022, di World Expo di Dubai. Poé éta bakal museurkeun kana kamampuan nagara-nagara ngawangun kapasitas pikeun ngaréspon guncangan internasional sareng global sareng tiasa ngaramalkeun résponna kalayan pasti. Éta ogé bakal ngabantosan nagara-nagara dina ngartos sareng ngirangan épék guncangan ieu dina kamekaranana, tapi anu paling penting, éta bakal ngabantosan aranjeunna ngatur sareng pulih gancang saatos guncangan ieu.

"Jamaica memang pamimpin pamikiran di daérah ieu, sareng kami komitmen pikeun damel sareng sadaya mitra kami pikeun ngawangun dunya anu langkung kuat, langkung efektif, sareng tahan banting anu tiasa ngaréspon langkung saé kana guncangan anu bakal datang nalika urang neraskeun perjalanan kahirupan ieu. ” dikedalkeun Bartlett.

#jamaika

#Spanyol

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment